Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap

seni kuranıda destekliyenide Allah bildiği gibi yapsın. Embesiller

"Tarih yazma yalanlarını bırakıp...."

Bayağı kompleks yapmışlar başarılarımızdan dolayı :D

Süper ligin kezban kulübü yemin ediyorum.

Hangi Twitter ergeninin işi derken meğer gerçekten resmi site açıklamasıymış.. Eski sevgiliden özür mektubu gibi la :D

resmi siteden sönmez reyis swfsi yayınlanmalıdır !

.....Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini....

yukarıdaki satır dikkatimi çekti. Madem böyle bir açıklama yaptınız, neden geçen hafta Sivas maçından sonra salya akıtarak havlamaya başladınız?

Kasımpaşa maçını kazanma çalışmalarını neden o gün başlattınız?

Kasımpaşa yöneticilerinin içinden 1 ADAM çıksa ve dese ki 'Geçen hafta Sivas maçından sonra salya sümük ağladılar, Alves Emre ve Gökhan'ın kırmızı kart görmemesi ve ofsayttan gol atarak da karşılığını aldılar' dese, ne cevap verecekler?

Gerçi buna bile verecek yüssüz bir cevap bulur şikeciler.

Kasımpaşa maçından sonra yazmasaydınız bari bunu maç başladığı anda futbolcularının üzerindeki gerginlik kimin kimden korktuğunu zihniyetin nerede yanlış olduğunu net bir şekilde ortaya gösterdi.

Şuan bacaklarımın arasında bir tını geziyor tın tın tın çokta TIN

Bu nasıl açıklama yaw gidin bir aynaya bakın kendiyle çelişmek bu olsa gerek.

''Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini''

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. 1 haftadır ağlayan kim diye sorar insan kendine. Ve 'sahada kazanılan' Kasımpaşa maçının nasıl kazanıldığına bakar.

''orta öğretim seviyesi'' açıklama diye de laf sokmuşlar güya.

Arabanın üstüne çıkıp slogan atan şizofren başkanlarını görmüyorlar herhalde. Donunda sallar Ünal Aysal bunları zekadan söz edenlere bakın.

Her okuduğumda başka bir cümle daha komik geliyor.

jnqcp.gif

iD7B5EuHSm7wG.gif

diplomatik bir dille, hic bir sey anlatamama, laf cambazligi yapmanin karsiligi Fenerbahce spor kulübü.

Ahahaha bu ne ya... yarildim gülmekten. Bunu yazan kac yasinda merak ediyorum, resmen ergen styla :D

Sporun ve futbolun manipülatif eylem ve açıklamalarla yönetilemeyeceğini, borsa ile futbolun birbirinden çok farklı şeyler olduğunu,

Burada da bizim basgana gönderme yapmislar akillari sira :asd:

Bu nasıl açıklama yaw gidin bir aynaya bakın kendiyle çelişmek bu olsa gerek.

''Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini''

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. 1 haftadır ağlayan kim diye sorar insan kendine. Ve 'sahada kazanılan' Kasımpaşa maçının nasıl kazanıldığına bakar.

''orta öğretim seviyesi'' açıklama diye de laf sokmuşlar güya.

Arabanın üstüne çıkıp slogan atan şizofren başkanlarını görmüyorlar herhalde. Donunda sallar Ünal Aysal bunları zekadan söz edenlere bakın.

yok onlarin ki adalet aramak oluyor

aziz ve yanindaki holigan yöneticiler cok uysallar sen hic bunlarin soyunma odasi basip tehditler savurdugunu duydun mu

ben duymadim ve azizin yapmadiginada kefilim

Geri
Üst Alt