Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap

Bu gercek degil degil mi yok hayir gercek olamaz cidden bu kadar olmamali bu kadar ezilmemeli bir kulüp. Ulan tek satirina gunlerce billur gecilir bu yaziya. Yok abi fazla bu kadari bunu yazan kesinlikle bizden biri arastirilsin renktaslar. Bak sikeyi mikeyi gecdim oralara girmiyorum. Ulan bu adamlar degilmiydi drogbaya eboue irkcilik yapan mali tvlere cikatip yalanvi sahitlik yapip 10 dakikada turkiyeye kendini rezil eden hahahahhha. Gerekli cevabi mayista veririz sahada serefle nedir. Iste hep bunlar toto korkusu...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hahaha birde tarih yazmaktan bahsetmisler

lan danalar tarihinizde bizimle karsilastirilacak hangi extra basari var?

sampiyonlar liginde bir ceyrek final birde uefa avrupa liginde avrupanin en dandik takimlarini eleyip yari finalde ciddi bir rakip cikinca madara olmaktan baska neyiniz var elinizdede tarih üzerinden ders vermeye calisiyorsunuz

bir insan kendi aciklamarinda bile mi bu kadar kendine gol atabilir gercekten bravo

bir haftadir yoruma acik bir pozisyonda penalti verilmedi diye ligden cekiliriz gibi sahte kabadayilik rollerine bile girdiklerine girmiyorum bile gülmek icin

şikeden hüküm giyen, cezası kesinleşen, başkanı bir yıl hapis yatmış bikaç güne tekrar cezaevine girecek olan, avrupadan ban yemiş bir takımın: "spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini," diye bir açıklama klübün nasıl bir şizofren tarafından yöneltidiğinin kanıtıdır bu açıklama

Tarih yazma yalanları derken, kıskançlıklarını, komplekslerini, ezikliklerini dile getirmişler.

Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini

"Maçların yalnızca sahada kazanılmadığını öğrendim." -Oscar Willde söylemedi bunu zaar.

Donk'un dedigi gibi

"Asla bir domuzla güreşmeyin. Eğer güreşirseniz ikiniz de çamura batarsınız fakat tek fark onun bundan zevk alıyor olmasıdır"

yazar ve ardindan antalyayi 3,4 farkla yenip geri gelirim .

medyada belli ediyor rengini

galatasaraydan aciklama

fenerbahce icin galatasaraya cok sert cevap

lan icinizden biri cikipta demez mi siz $ikeden hüküm giymissiniz ne manipülasyonundan bahsediyorsunuz

adamlarin tarihi avrupada basarilarla dolu hangi tarih üzerinden böyle bir aciklamaya giriyorsunuz

Fenerbahçe kulübü basın danışmanlarını idiotlar yönetiyor sanırım.

medyada belli ediyor rengini

galatasaraydan aciklama

fenerbahce icin galatasaraya cok sert cevap

lan icinizden biri cikipta demez mi siz $ikeden hüküm giymissiniz ne manipülasyonundan bahsediyorsunuz

adamlarin tarihi avrupada basarilarla dolu hangi tarih üzerinden böyle bir aciklamaya giriyorsunuz
medya fanatik fenerli buna şüphe yok!!!

bide bu omuz omuza destek cikti su mail kampanyalarina yogun bir katilimla devammi etsek

Geri
Üst Alt