Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap

Yönetim bunlarin önünmüze serdigi bu salakligi cok ama cok iyi kullanmali :D Ben bomba bir cevap bekliyorum.

Babasina Atar yapan ergenler gibiler. Biz kurduk bunlari hepsi bizim sucumuz

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Antuda kapaq diyor hepsi :D

Allahım bunlar bu kadar salak olmak zorunda mı?

Adamların yazdıgı yazı baştan sonra saçma salak söylemler ile dolu ve bir ergenin sevgilisinden ayrıldıktan sonra ona gönderdiği uzun yazı gibi :D

bazi spor gazetelerinin yorum bolümündede kapak felan yazmislar

lan ahmaklar kulübünüz yaptigi aciklamanin iki can alici noktasinda kendine gol atmis farkinda degil

maclar saha icinde kazanilir ve tarih

bu iki konu aciklamanin can damari ama iki konudada bunlar utanc siralamasinda birinci siradalar

Kurumsallıktan anlamayan koyun taraftarına forum ağzı ile cevap vermişler. Hüloğğğ cu taraftar da yemiş :D

Cevap verilmemeli. Adamlar ısrarla tartışma ortamı yaratmak istiyorlar işte. Başka türlü bu takımdan bir halt olmayacağını anladılar.

korku mu puhahahahhahah kimin korktuğu geçen hafta devre arasında beli oldu.

Galatasarayın köpeğisiniz diyerek :D

koskoca fbnin yöneticilerine bak, yemin ediyorum antuyu azcık elesek daha usturuplu, edepli ve yerinde açıklama yapacak olanı buluruz.bunlar bir de kulübü yönetiyor. Allah fenere daha nasıl bir bela versin ki:D

Antuda kapaq diyor hepsi :D

Allahım bunlar bu kadar salak olmak zorunda mı?

Adamların yazdıgı yazı baştan sonra saçma salak söylemlerle dolu ve bir ergenin sevgilisinden ayrıldıktan sonra ona gönderdiği uzun yazı gibi :D

Onlar da ergen çünkü hislerine tercüman olmuştur. Bu yazıyı kopyalayıp sevgilisine atan liseliler bile vardır orada...

Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini,

adam şu yukarıdaki paragrafı yazarken utanır lan adama derler senin başkanın ve yöneticin neden dolayı ceza aldı.yönetimden bu şikecilere tarihi bir ayar vermesini bekliyorum.

Galatasaray yönetimi tarafından;

''biz sahada kazanınca siz ışıkları kapatıp kaçıyorsunuz''

şeklinde cevap verilmesi gereken açıklama.

:asd:

bence cevap vermeye falan değmez, bunları doğduna pişman edecek bir cezayla başbaşa bırakmak artık bizim yönetim boynunun borcudur. gereken neyse yapsınlar, biz taraftar olarak yanlarındayız. ha ayrıca bu şerefsizlerin yaptığa yürüyüşede cevap vermemiz gerek artık, trabzon+bursa+ve bizim camia birlik olup bu şeref yoksunlarına meydanın boş olmadığını hatırtlatmaktada fayda var

Haklilar.Turkiye'nin sike tarihini yazdilar ve bunu tum dunyaya ibretle okutuyorlar.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini,

2011'i hatırlatırım. Çok güzel saha içinde galibiyetler aldınız değilmi ? Şikeciler.

bence cevap vermeye falan değmez, bunları doğduna pişman edecek bir cezayla başbaşa bırakmak artık bizim yönetim boynunun borcudur. gereken neyse yapsınlar, biz taraftar olarak yanlarındayız. ha ayrıca bu şerefsizlerin yaptığa yürüyüşede cevap vermemiz gerek artık, trabzon+bursa+ve bizim camia birlik olup bu şeref yoksunlarına meydanın boş olmadığını hatırtlatmaktada fayda var

Dünden beri yazıyorum,sadece yönetimin açıklaması yetmez...Bu organizasyon mutlaka yapılmalı,meydan şikecilere kalmış durumda. Nasıl irtibat kurulacak,nasıl yapılacaksa yapılsın artık. Şikeyi savunmak için yürüyüş yapan bir güruha meydan bırakılamaz. Konu açalım,sosyal medyada birşeyler yapalım,sonra uygulamaya dökelim...

Geri
Üst Alt