Fenerbahçe'den Galatasaray'a Flaş İstek!

AY: yav küfüv ediyovlav , küfüv ediyovlav şekip , baksana , ayıp yav s.ke s.ke diyovlav

ŞM: Başkanım şike şike diyorlar sanırım.

AY : ayıp yav ben kendim için mi yaptım , fenevbahçe için yaptım
Böyle bayat esprilere mi layık görüyosun bizi

arcturus sirius canopus

AY: yav küfüv ediyovlav , küfüv ediyovlav şekip , baksana , ayıp yav s.ke s.ke diyovlav

ŞM: Başkanım şike şike diyorlar sanırım.

AY : ayıp yav ben kendim için mi yaptım , fenevbahçe için yaptım

Yaşından başından utan be adam, komik mi bu şimdi?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

loca basi 250bin euro veriyorlarsa neden olmasin

4-0 degil 15-0 da yenilsek dursun gitmez.

Ne olursa olsun kendi evinde bir derbide 4-0 kaybetmek buyuk ezikliktir. Ozellikle derbilerin cok kisir gectigi bu donemde. O nedenle kazanalim bu maci.

CHiTocyUEAEH1Wh.jpg

bize niye soruyorlar ki

sgm versin

Ne olursa olsun kendi evinde bir derbide 4-0 kaybetmek buyuk ezikliktir. Ozellikle derbilerin cok kisir gectigi bu donemde. O nedenle kazanalim bu maci.

Katılıyorum
Farklı yenilgi de dursun gitmez bunu herkes biliyo.

Kongre ile geldi kongre ile gidecek bizim sosyal medya'dan laga luga yapmamız bişey değiştirmeyecek.

Baba gibi protesto desen oda yok.

Yaşadığımız büyük eziklik ile kalırız.

Fenerbahçe aziz gitsin diye bize yeniliyodu güya kaç senedir her derbide asılıyolar derbi kralı oldular.

Eziklik olduğuna katılmıyorum,4 kez üst üste şampiyon olduğumuz senelerde de alıyorduk bu tarz yenilgileri ama yenilmememiz lazım katılırım buna.

Katılıyorum
Farklı yenilgi de dursun gitmez bunu herkes biliyo.

Kongre ile geldi kongre ile gidecek bizim sosyal medya'dan laga luga yapmamız bişey değiştirmeyecek.

Baba gibi protesto desen oda yok.

Yaşadığımız büyük eziklik ile kalırız.

Fenerbahçe aziz gitsin diye bize yeniliyodu güya kaç senedir her derbide asılıyolar derbi kralı oldular.

Yenersek sevinecek miyiz peki?

Yakışmayacak skorlar.

Resmen anadolu takımı muamelesi yapmış fener bize.

Ne hikmet ki o Anadolu takımı muamelesi yaptığı takıma karşı tek bir kupa finali,şampiyonluk yolunda kritik bir maç kazanamamış.Boşuna denmemiş büyük takımlar başarılarıyla,küçük takımlar da büyük takımları yendiğinde övünür diye.

Ne hikmet ki o Anadolu takımı muamelesi yaptığı takıma karşı tek bir kupa finali,şampiyonluk yolunda kritik bir maç kazanamamış.Boşuna denmemiş büyük takımlar başarılarıyla,küçük takımlar da büyük takımları yendiğinde övünür diye.

Her ne olursa olsun
Şu skorlar utanç verici.

Her ne olursa olsun
Şu skorlar utanç verici.

Olabilir böyle şeyler.Real son 7-8 senede Barça karşısında perişan oldu derbilerde.İçerde kaç kez 4 yedi,6 yedi.Yetmedi Nou Camp'ta 5 yedi.Başarı gelmezse kimse avutmaz kendini bunlarla.Fenerliler bile bıraktı o derbi muhabbetini,Aziz'in öyle uyuttuğunu anladılar çünkü.

Geri
Üst Alt