Fenerbahçe'den Galatasaray'a Komik Cevap!

Yuh bu ne
Ben bunu ilk defa gördüm
Gerçekten de doğruymuş
Bir de pis işlerini savunmak için Atatürk'ü kullanır şerefsizler

BilmiyormuYdun
Kuruculari galip eksikulakoglu gsli
Atatürke suikastci bu
Koc aka türkce olympiat sponsoru
Emre b. Aka Fetöcü sdleri

Komik falan değil neden benim kulübümün temsil yeteneği tweet atarak laf sokmaya kadar düştü. Neden hakemin konuşulması gereken gece böyle bir mevzuda muhatabız.
Ters psikoloji buna deniyor. fenerliler bugünkü maçta bile utanmadan hakem bizi katletti diye algı yapıyorlar. Ters psikoloji böyle bir şey. Eleştiri oklarını başkalarına doğru yönelt ki kendi suçların bertaraf edilsin :)

Komik falan değil neden benim kulübümün temsil yeteneği tweet atarak laf sokmaya kadar düştü. Neden hakemin konuşulması gereken gece böyle bir mevzuda muhatabız.
Kesinnikle katiliyorum. Biz koskoca Galatasarayiz bunlarin seviyesine dusmemeliyiz. Bence de bu tweet hatadir.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Bir camiada utanma arlanma olmayınca konu buraya kadar geliyor.

Hakem konuşulmayacağı için. Yav çok değil 2 sene önce bizim bir hakem tepkimizden sonra (ki sonuna kadar haklıydık) 17 kulüp kaçak köçek imzayla bildiri yayınlamadı mı? Bugün de aman Bahattin, vah Bahattin olayı sümen altı edeceklerdi. Ses çıkaran bir onurlu camia olunca da azmış köpek gibi havlıyorlar işte. Ülkenin her yerinde haksızlıklara karşı susa susa bu hale gelmedik mi? Heriflerin net şaibeli bir hakem performansına karşı gösterdikleri tek tepki benim 12 yaşında yeğenimin de yaptığı Fetöcü göndermesi. Hem de bin tane Fenerli Fetöcü ülke futbolunu yönetirken. Ki lafta Galatasaray'ın gücünü aldığı FETÖ'nün başkumandan Tayyip Erdoğan tarafından bitirilmesinden sonra kulüplerin şampiyonluk, kupa sayıları da ortada. Göz göre göre bu akşamki gibi bir hakkaniyetsizliğe göz yumulması kendi Fetöcüsünü kulübünden ihraç eden Galatasaray kulübüne yakışmaz esas.

Ilk basta iyi gibi gelmisti ama simdi fenerin hakemle mac almasi 2. plana dustu. Kavga 1 numaraya cikti. Atmasak daha iyiymis.
Bugünün affı yok kesinlikle dahada kızışmalı

bundan sonraki maçlarda fbnin hakkını yemek istediği takımlarda daha dikkatli olur

bizim yapmadığımız haksızlığa bildiri yayınlamalar hakemi silahla çekip vurmalar yüzünden her maç doğranıyoduk bunlar artık normal kollanmayı geçti işi arşa çıkardı

hakemler bir daha böyle bir işe girişemesinler etkisi büyük olur diye

Arkadaşlar ne olsun istiyorsunuz susalım mı? Biz bu ligde bostan korkuluğu muyuz? Kulübümüzün emeği var. Öylece izleyelim mi? Pısırık gibi duralım mı? Yeri gelince tepki gösterilecek tabi. İyice meydanı boş buldular.. Ama yedirmezler

501c06e290dd6af382d192b1975bfced_840.jpg

İçerdeki trabzon maçı da aynı..

Bu maç da aynı..

Beşiktaşa sökmedi ama gene denediler, orda beşiktaş imkansızı başardı..

Ama hep klasik senaryo..

Bu maçların hepsinde 0 almalılardı..
duran top ve hakemlerle götürdüler tüm maclari
bir halt oynadiklari yok itlerin
10 kisi kalma, duran toptan gol yeme. banko 1 puan alirsin. 2 gol atarsan rahat yenersin feneri

Geri
Üst Alt