Fenerbahçe'den Galatasaray'a Tarihi Çağrı

Yeter artik anlasin guzel bir sey yapin iste cok gicik kapiyorum bu atismalardan sacma sapan habire bildiriler filan. Kac yasindaki adamlar taraftarlar gibi davraniyorlar ornek olmalari gerekirken.

Bu arada tum futbolcular basketbolcular filan olsa daha iyi

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

essekler-adam-olur-bu-fener-adam-olmaz_2600.jpg

Yok hani sadece iki takımın bayan basketbol oyuncuları falan olsa neyse masa tenisi ne alaka ? Akılları sıra bizi ezmeye çalışmışlar .

Yok yani ilk teklifi biz yapmışız neden kabul etmeyip de aynı şeyi bu sefer bize teklif ediyorsunuz ?

Vazgectim bildiriyi okuyunca. Bu yoneticiler duzelmez.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Yıllardır anlamam, biz neden muhatap alıp bunlara cevap veriyoruz, bunlarla iletişim kurmaya çalışıyoruz? Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar muhatap almamak bence çok daha doğru olur..

Avrupa'dan sadece 3. derece kupa alabilen şikeci kulüp.

Lütfü Arıboğan ın direk kişileri arayarak davetine resmi siteyi kullanarak akıllarınca üstünlük gösterisi yapmak için çağrı yapıyolar.Muhtemel şampiyon Fenerbahce futbol takımını bile daha henüz olmadıkları şampiyonluk ıcın kutlama yapalım diyorlar Azize azmış yine...

akıllarınca bız daha basarılıyız dıyorlar :D ezıklıkte son noktaya varmıslar tebrık edıyorum haydı hep bırlıkte masa tenısını kutlayalım :D

Dostça bi teklifin cevabı anca bu kadar küstah olabilirdi.SAHASINDA KUPA KALDIRDIMININ ÇOCUKLARI!

akıllarınca bız daha basarılıyız dıyorlar :D ezıklıkte son noktaya varmıslar tebrık edıyorum haydı hep bırlıkte masa tenısını kutlayalım :D

Masa başı dedinmi şikeciler için akan sular durur ama finalde çakmışlar yine bunlara :D :D

hayır biz neden çağırıyoz onu anlamadım yemekte biz sevinirken tezahurat yaparken yendiğimiz fbli baskeçiler bize mi bakacak herkes kendi işine baksın,yemişim nezaketini...

Saçmalamışlar ulan kupayı alan takım organizasyon yapar davet eder. Bu tüm dünyada böyledir.

Gelmeye bir yerleri yememiş üstüne ezmeye çalışmışlar.

Ancak salaklar buna inanır. Napsaydık keyiflerine göre mi gün belirleseydik?

Önemli bir atasözü vardır;

Eşşekten adam olur bu fbden adam olmaz.

Okumayanlar için "Sıraya bakmayın siz gelin" demişler

Yemegi duzenleyip eksek mi lan acaa o kadar kisi sap gibi kalşınlar.

Kimse kusura bakmasın da biz niye davet etmişiz onu anlayamadım. Anladım iki takım final oynadı ve kazanan taraf olarak aynı şube oyuncu ve teknik heyetini davet etmişiz ama bence gereksiz ve son derece samimiyetsiz. İki takım arasındaki ortamın, bayan basketbolu olsa dahi nasıl gergin olduğu apaçık ortadayken ve bunların (hangi şubesi olursa olsun) başkanları AY denen haysiyetsizken, GS adasına davet etmek ne demek? Bu adamların tıyneti belli zaten neyine zorluyorsun? El altından yaptığın daveti böyle de açık eder işte bu karaktersizler. Ayıdan post Aziz'den dost olmaz....

Ulan denyo camia;

Sizin davetinize katılacak olsak bile kendi kutlamamızı niye iptal edelim? Mal mısınız?

Bence gerçekleri konuşmakta fayda var.Ne bizim yaptığımız teklif ne de onların yaptığı teklif samimi değil.Bu sefer kapağı yiyen taraf bizim yönetim olmuş. :crushed:

Adamları avrupa kupası finalinde yenmişiz, sen kapaktan bahsediyorsun. Komik.. :asd: hayır yani tam tersi bir durum olsa 6-0 (kalasikleşmiş, her branşta aynı örnek.) da bile böyle ezilmedik demeye başlarsınız.

Aslında bizim resmi siteyi hackleyip masa tenisinde ikinci olan fenerbahçe takımını kutasdasdalsdakdasldkasklaldaklasd diye bi bildiri geçmek lazım :D

Aslında biz de son 2 yılın Türkiye şampiyonu , geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde oynayan futbol takımımız da gelecektir diye yazsak güzel kapak olurdu :)

Geri
Üst Alt