Fenerbahçe'den Galatasaray'a Yanıt

İlkokul mezunu arkadaşlar yine kalemleri eline almış. Lafı bir yerden tutup alakası olan olmayan her yere çekerek yaptıkları şerefsizliğin üstünü kapamaya çalışıyorlar. Anladıkları dilden konuşmak lazım.

Şike süreci

Ersun Yanal süreci

CAS süreci

Aziz Yıldırım'ın şike harici suçları

Paralı köpekleri

ve daha nice mevzuyu uzun uzun anlatalım ki cevabın nasıl verildiğini öğrensin bu cahil kardeşlerimiz.

İlkokul mu?

Çok iyimsersin ;

3b1955214f-kopya.jpg

Artık zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Ünal Aysal'ın en büyük sınavı basketbol takımımızın maça çıkmaması hakkındaydı, başarılı da oldu. Bu sınav da ikinci sınavı. Artık etik, dostluk falan bitti. Trabzonspor'un takındığı o sert tavrı takınmadıkça bizim her alanda üstümüze gelecekler. Varsın 4.yıldızı almayalım, Türk takımları bize 5-6 milyon çektiği topçuyu 2 milyona satsın, hakemler rakiplerimizi hep kollasın. Zaten saman altından yürüteceklerini yine yürütüyorlar. Sert duruş olmadıkça bu ağız ishali heriflerin, şerefsiz federasyon başkanının, karaktersiz futbolcularının ve nicelerinin dilinden kurtulamayacağız. Ben etik başkan istemiyorum, dostane başkan istemiyorum, artık saygıyı hak etmeyen adamlara saygı gösteren başkan istemiyorum.

aciz ve umut vermeyen oyunumuzu anca penaltilarla geçtin. görende müthiş top oynadilar sanir. biz geçen sene sizi yatirip öpmüşüz ozaman. ayi tam bunlara göre.

Yani şu açıklamada eleştirdiği her türlü pisligi kat be kat siz yapmadiniz mi?

Hakem kafası yaran

futbolculara muz gösteren

çoluk çocuk sırf GS formali diye saldıran tff tanimayoruz deyip R yapan

vergi ödedik deyip yalan çıkan

kendi hocasına kaset tuzağa kuran kendi kaptanın kafa göz dalan. Biz miyiz?

Bu aşağılık şeyleri yaparken eleştiriyi geçtim sesini bile çıkartmaya korkanlar bize ders vermeye çalışıyor.

Şike sürecinde senin eline düşmüşlerken nefeslerini kesmezsen, sessiz sessiz takılırsan böyle konuşurlar işte bilmem neyin evlatları...

Vergiden Melonun kişisel protestosundan terimden size ne...

Oyuncunuzun yaptığına ne diyorsunuz onu bir deyiverin..

Anladığım kadarı ile volkana bravo demişsiniz ve alacağı ceza sonrası (ki alacak mı oda muamma) çok ahlaki bir şekilde federasyon binasına ziyarette bulunacağınız bu açıklamadan belli..

Peki öyle olursa ki olacak sizi tuttuğu takım olarak gören çocuklara köpek zehirleme açıklamasını nasıl izah edeceksiniz?

Durun ben yardımcı olayım "bizim oyuncularımızın karakterleri o kadar büyük ki ismi konulamaz"...

Bakın yediğiniz diğer haltlara şike, kendi taraftarına hakaret, kendi oyuncularına tehdit ve şiddet, kendi hocasına basın toplantısı ile alenen hakaret ve sonrasındaki oyunlar, ortaya çıkan koca vergi yalanı, önce tepki koyup sonradan yaveri olduklarınız, namus davanız, ortaya çıkan tesis usulsüzlükleriniz, yönetici ve başkanınızın yaptığı her açıklamanın profesyonel provokatörlere taş çıkarır cinsten olması, Irkçılık, kadiköyü yakıp yıkmanız ve en babasıda tüm camianız bütün bu sizin adı konulamaz büyüklüğünüze büyüklük katan örnek ahlaksızlıklarınıza sahip çıkıyor...

Örnek ahlaksızlıklarınızdan birini unuttum ise af ola...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Volkan Demirel - Felipe Melo olayına değindi, sert sözler sarf etti.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Galatasaraylı Felipe Melo'ya yönelik sözleri ve maç sırasında yaptığı hareketle ilgili olarak, "Volkan Demirel futbolun cesaret ve adaletle yönetildiği bir ülkede oynuyor olsaydı, Galatasaray maçındaki hareket ve açıklamaları sonrasında çok ciddi cezalar alırdı" açıklamasını yaptı.

Aslan yaptığı yazılı açıklamada; Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dün oynanan Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa maçında Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in her penaltı atışı öncesinde su içerek Galatasaray taraftarını tahrik ettiğini öne sürdü.

"Herhalde Melo üzerine doğru atlayan iri yarı kişinin sırtına binmesine izin vermediği için kart gördü" ifadelerini kullanan Aslan, "Oysa Melo uzun zamandır ilk kez uslu bir maç çıkarmıştı. Volkan ise kırmızı kart görmesi gerekirken sarı kart gördü. Maçtan sonra yaptığı açıklamalar ise hem ırkçılık hem de hakaret içermekteydi" değerlendirmesinde bulundu.

Volkan Demirel'in geçen sezon Trabzon'da da maç sırasında benzer hareketler yaptığını savunan Aslan, şunları kaydetti:

"Volkan Demirel futbolun cesaret ve adaletle yönetildiği bir ülkede oynuyor olsaydı, Galatasaray maçındaki hareket ve açıklamaları sonrasında çok ciddi cezalar alırdı. Ancak bırakın ceza almasını ödül verirlerse şaşırmayın. Zira geçen sezon Trabzon’da oynanan maçta Fenerbahçe’nin attığı gol sonrasında Trabzonspor taraftarına karşı yaptığı çirkin hareketi ne hakem ne de federasyonun ceza kurulları gördü. Çirkefliğin ve hakaretin cezasının olmadığı, hatta karşı tarafı kışkırtıp motivasyonunu bozma tarzında bir kazancının olduğu bir ortamda Volkan az bile yapıyor Türk futbol camiasına."

(Spor365)

Bizim oyuncumuzu Trabzonspor koruyor.

Ya bu şikecilere ne söylesem az gelir.Düşünüyom ama uygununu bulamıyorum.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hepsi sey cocuklari, anladiniz iste..

Bunların şikeden sonraki en önemli karaktersizlikleri kendi yedikleri haltları başkalarının üzerine atmak.

I9300 Tapatalk

pek fazla okumadim. belirtmek isteriz ki seklinde baslayan fb aciklamalarina fitil oldugum icin gercekten okumadim. herkese benden like

Aslında artık bunları kendi taraftarları bile ciddiye almıyor , bakmayın angutlara falan ,

inanılmaz rezil durumdalar , dünkü sonucu ve oyunuda takmayın , alex'i postaladıktan sonra oynadıkları 2-3 gaz maçı vardı hatırlarsınız , dünküde bunlardan biriydi ,

Yazıkla kuduz gibiler aynı

Şeyini tutanlar volkan mahmut uslu

Şike yapan üstüne ağızlarından salyalar akanlar aziz ilhan

Irkçılar taraftarı emresi

Bu kadar pisliği firavun yapmamıştır belki sonları beter olur inşallah

Geri
Üst Alt