Fenerbahçe'den Galatasaray'a Yanıt

Ergen kızların Facebook triplerine benzeyen açıklamalara ne zaman son verecekler bakalım.

Ergen kızların Facebook triplerine benzeyen açıklamalara ne zaman son verecekler bakalım.

:happynew:

esekler+adam+olur+bu+fener+adam+olmaz

şike ırkcılık hülle küfür tehtit yağmacılık hırsızlık vs vs her halt bunlarda varken tutmuş ilk okul terk acıklamasıyla kendince ayar vermeye calışmışlar.

10171864_784564384888012_1602245765320583849_n.jpg

resim neyi ifade ediyor bu kuş beyinlilere

Şikeciler (Hırsızlar) Meloya "Ahlak Yoksunu" demişler.Emek hirsizligi yaparsin sonra utanirsin utanmakda bir erdemdir.Ama Utanmamak Şike'den bile aşşağılık bi harekettir.Gel gör ki Şike de bunlardadir utancsizlikda bunlardadir.Boyle bir rakibimizin olmasi bizede buyuk hakarettir.

Şikeci kasetçi şantajcı kulübe bakın hele.

Bizi degistiremezsiniz!!! Biz şanlı türk bayrağını avrupa kupasina hiç silinmemek üzere kazırken.Sizler Türkiye'nin adını Şike ile duyurdunuz Dünyaya.Herkesin yaptiklari tarih icinde yayildi bu cografyaya.RABBİM bile 3 kez son Hafta tokadini vurdu yuzunuze ama yine anlamadiniz.Onun için Sizin bizi degistirmeye çapınız yetmez!!!

Sizi değiştireceğiz derken yönetimi değiştirmekten bahsetmişler sanırım. Dünden beri yapılan maksatlı haberlerin kaynağı da belirlenmiş oldu böylelikle. Fenerbahçeyi tarihi boyunca bu kadar rezil durumlara düşüren başka bir yönetim olmamıştır. Bunların hala başta kalması da Taraftarlarının omurgasızlığının bir sonucudur. Kulüp adamların tapulu malı gibi. :)

Acıklama cok sert ve terbiyesizce . Ben acıkcası arenadaki macta cok ciddi olaylar bekliyorum. Umarım Volkana 6dan fazla mac ceza verir tff yoksa o mac bitmez.

Şikeciler (Hırsızlar) Meloya "Ahlak Yoksunu" demişler.Emek hirsizligi yaparsin sonra utanirsin utanmakda bir erdemdir.Ama Utanmamak Şike'den bile aşşağılık bi harekettir.Gel gör ki Şike de bunlardadir utancsizlikda bunlardadir.Boyle bir rakibimizin olmasi bizede buyuk hakarettir.

Yay geriliyor... Bunlar sanıyor ki yay hiç çalışmıyor.

Ama bir gün o yay tırnağından bir kurtulacak. İşte o zaman geç karşıya al kahveni izle. Cipsi falanda unutmamak lazım.

Yüce Rabbim o tokadı vurduğunda pişmanlıktan inleyecekler. Hatta belki de yalvaracaklar.

Ama herşey için çok geçmiş olacak.

Umarım bizim camiamızdan " Ya olur böyle şeyler " zihniyetinde kimseler olmaz o zamanlar...

1998 den beri aziz denilen aşşağılık herifin ektiği nefret tohumları olayları bugüne getirdi.

Bakın son dönemlerde iyice arttı. Neden biliyormusunuz.

Eğer iki camia arasında bir yakınlaşma olursa Azizin aleyhine olur.

Hani bazı filmlerde filmin sonunda kötü karakterin yediği haltlar ortaya çıkarda cezasını bulur ya.

İşte ondan korkuyor aziz denilen aşşağılık.

Gerilim devam etmeli hatta tırmanmalı ki camiaların arası kopuk kalsın. O zaman her cahil toplumlarda olduğu gibi biat devam eder.

Siyasette bile böyle değil mi. Asla insanlar ılımlı düşünmemeli. Asla insanlar yakımlaşmaya çalışmamalı.

Böylece kin nefret ortamı ve bunun sayesinde azizin camiasına aşıladığı " Ben sizin liderinizim. Benden başka kimseye inanmayın güvenmeyin"

siyaseti de devam etsin.

Kral çıplak denmemeli asla. Yoksa azizin sonu olur.

Yoksa kendileride o AYININ maçta yaptıklarını bilmiyormu. Aynı şeylerin çeyreğini başkası yapsa ortalığı.

Ama işte o malum son asla olmamalı.Asla bahsettiğim filmin sonu gelmemeli.

Film hiç bitmemeli ki; Her filmin sonunda olduğu gibi kötü karakter ettiğini bulmasın.

Yani filmin sonunda o klişe söz söylenmesin : " KRAL ÇIPLAK"

Söylenmesin ki her filmin sonundaki yine o kaçınılmaz alt yazı yazmasın : " THE END"

Fenerbahçe'nin mevcut başkanı ve yönetimiyle ilişkilerin normal seviyeye gelmesi imkansız. Açıklama yapmış olmak için açıklama yapıyorlar.

Sürekli, öfke, kin, nefret var açıklamalarında.

Daha çok görürüz yabancı madde ve küfür olaylarını.

tayyip erdoğana dua etsinler yoksa bu herifer belini doğrultamazlardı amatör kümeye düşürürlerdi

Aslında bütün 3 Temmuz olsun, Fenerin şımarıklığı olsun herşeyin açıklayıcısı budur...Nokta...

:005::005::005::005::005:

Hayır bir de demezler mi "başbakan bu işlere hiç karışmadı. Hiç rolü olmadı"

"Uzun bir zaman önce,asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim.Her ikinizde çamur içinde kalırsınız;ancak domuz bundan hoşlanır."(George Bernard Shaw) Başka Bir söz Fb icin bu kadar cuk diye oturamazdi heralde.

Bu yanıt değil..Yılların ezilmişliğinin verdiği hezeyanı, Süper Kupa'yı anca penaltılarla kazanarak atmışlığın sanılmasının dışa yansıması...

Oysa biz, sizi değiştireceğiz... Aman tanrım tüylerim ürperdi kuşlar bizim için geliyor !!!!!

kusura bakmayın ama biz siz olamayız.. ne şikeci, ne hırsız, ne kumarhane, ne genelev olabiliriz..ne de or.. lara göre antrenman ayarlarız, ne de vergi ödedik diye yalan beyan da bulunuruz.. tamam mı 3 yıl 6 aycılar..

Ulan adam hala utanmadan istediğim yerimi kaşırım kime ne diyor.

Böyle futbol düzeninin ta.

korudukları oyuncuya bak, açıklamalara bak. ben allah korusun ama arenada çok büyük olaylar bekliyorum 6. hafta. illa volkanın emrenin ağzını burnunu kırdıracaklar, ha bu arada yönetimleri bile dayak yiyebilir bu açıklamalardan sonra. ha bunlar güzel şeylermi, değil tabiki iğrenç hatta, ama ülke olarak hakettiğimiz futbol bu bizim. bakın sadece aziz yıldırım gidip adam gibi seviyeli bir başkan gelse fb nin başına eminim yarı yarıya azalır bu kin nefret

Geri
Üst Alt