Fenerbahçe'den Kaan Kural'a Tehdit!

Daha sonra Fenerbahçe'nin taraftar sitesi 12numara.org da Murat Özaydınlı'nın hakılı bir çıkış yaptığını ancak yanlış anlaşıldığı konusunda açıklamada bulundu.

?

bu konuda haklı cıkıs yapıp yanlıs anlasılmak nasıl oluyor acaba

Bu değilmiydi federasyon başkanına ağlayan, bizi düşürme sene sonuna kadar idare et diye yalvaran...

Şimdi milleti tehdit ediyor, ülkede adalet olmazsa sonuçları böyle olur işte...

Resmen tehdit, şantaj, şike, teşvik, ırkçılık, taraftarı terörize etme ne ararsan var bu adamlarda.

Magandaların kulübü fenerbahçe !!!

Artık bunları tanımlayacak sıfat kalmadı Tdk gitsin fenerliler için yeni sıfatlar bulsun

ADAMsin Kaan Kural. Zaten severdim iyice sevdim simdi. Bu ulkede gercekleri soylecek biri varmis demekki. Kulup olarak sahip cikmaliyizki baskalarida cesaretlenip dogrulari soylebilsin korkmasin bu serefsizlerden. Buna karsi aciklama yapmali ve Kaan Kural'i korumaliyiz!!

işte tamda bu zihniyete karşı isyan ettik

YETER ARTIK bu düzen değişmeli ve değişecektir...

herkesin önünde bunu yapan gizlice neler yapıyor siz düşünün? dünkü karar sonuna kadar doğruydu bunu her branşta yanımıza 3-4 takımı çekerek yapmalıyız elbet bitecekler

Valla bana kalırsa Futboldada havuzdan çekilsin takımımız ben bununda sonuna kadar arkasındayım FB yandaşı Digitürk'ede para kazandırmayalım GS TV kendine özel bir şifreli yayın yapsın yada Teledünya vb. şeylerle anlaşıp kendine özel GS paketi yapsın ben normalde digitürk almıyorum almassam en adiyim bu paketi bu FB yandailarına para kazandırılmasın zamanında Erman Toroğlunu neden attılar o kanaldan herkes biliyor bende Erman Toroğlunu fazla sevmem ama insanların ekmeği ile oynuyanlardanda 2 kat daha fazla nefret ediyorum.

Valla bana kalırsa Futboldada havuzdan çekilsin takımımız ben bununda sonuna kadar arkasındayım FB yandaşı Digitürk'ede para kazandırmayalım GS TV kendine özel bir şifreli yayın yapsın yada Teledünya vb. şeylerle anlaşıp kendine özel GS paketi yapsın ben normalde digitürk almıyorum almassam en adiyim bu paketi bu FB yandailarına para kazandırılmasın zamanında Erman Toroğlunu neden attılar o kanaldan herkes biliyor bende Erman Toroğlunu fazla sevmem ama insanların ekmeği ile oynuyanlardanda 2 kat daha fazla nefret ediyorum.

Her türlü destek olurum

Bakalım gerçekten kim büyükmüş kimin parası kime gidiyormuş

Geri
Üst Alt