Fenerbahçe'den Komik Bir Açıklama Daha

Senin yaş kaç canısı ?
Muzu iyiki sindirim sistemi bozukluğunuz için yiyordunuz.
Cas namusunuz.
Paralel yapı yaptı.
3 temmuz
Atatürk.
Şimdide yenisini eklemişler Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor.
Sizin ne kaşar oldugunuzu cümle alem biliyor artık bunları yapmaktan cekinmiyorsunuz ki büyük kaşar oldugunuzdan sizde bahane eksik olmaz.

Yeri gelmişken, Başkanımızın bahsi geçen yayın sırasında teknik direktörümüz Vitor Pereira ile, bambaşka bir konu ile ilgili konuştuğunu belirtmekle birlikte,

Şu cümle güldürüyor beni. Zaten konu o. Sen onu 1 tane satirla geçiştiriyorsun.:red:

Ajda Pekkan - Bambaşka Biri - YouTube

Niye görüntüyü çeken muhabiri kovdunuz o zaman azizenin açıklamaları gayet açıksa ? Şikeci pislikler sizi

Seviyeye gel. "Ergenler", "kel alakalar" havada uçuşuyor. Bu kafalarla hep küçük kalacaksınız.

Bunlar bu yazilari kimlere hazirlatiyor cok merak ediyorum.

Yasi herhalde 16'yi gecmez.

Fenerbahçe komiktir, Fenerbahçe komedidir, Fenerbahçe azizden sonra çoğu zaman güldürmüştür... aziz olduğu sürece ya güldürür, ya ülke sporunu baltalar...

Fenerbahçe her zaman komiktir anasını satayım!!!

bide açıklama yapıyorlar yaptıkları açıklama o 29 saniyelik videonun anlatığının %0.000000001 ini anlatmıyor.

;) ;) ;) eksik kalmis.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Maçın ertelenmesi hususunda sinirlenip facebookta bir yazı yazmıştım anımda koyu fbli arkadaşım ne alakası var azizin ertelemeyle diye cikismisti.
Sonra bu malum videoyu kendisine dm den yolladim 1 haftadır cevap yok.
Aynı şekilde twitter'dan yazan fbli dostum da bu videoya cevap yazmadı.

Sokun lan kafanızı toprağa. .
Deve kuşları sizi..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Maçın ertelenmesi hususunda sinirlenip facebookta bir yazı yazmıştım anımda koyu fbli arkadaşım ne alakası var azizin ertelemeyle diye cikismisti.
Sonra bu malum videoyu kendisine dm den yolladim 1 haftadır cevap yok.
Aynı şekilde twitter'dan yazan fbli dostum da bu videoya cevap yazmadı.

Sokun lan kafanızı toprağa. .
Deve kuşları sizi..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Adamların amaçları skorla hava atmaktan başka birşey değil.Gerçekleri konuşabilecek kadar delikanlı olsalar belki şuan takımları bu halde olmazdı.Birde çirkef tarafları var tabi yıllardır tff tarafından kollanmaya alışmışlar.Aziz ne kadar Türk futbolunu bitirme konusunda suçluysa taraftarı da suçludur.Kendileri de biliyor her türlü pisliklerin takımlarında çıkacağını buna rağmen çirkeflik etmekten geri durmuyorlar.Her türlü pislik skandal işler onlara serbest ama tek suçlu var Galatasaray.

Geri
Üst Alt