Fenerbahçe'den Mevlüt Erdinç açıklaması

Léo Güney

Ulubatlı Souness
fft104mm2943956.jpg

Fenerbahçe Kulübü, yeni sezon transfer planlamasında Mevlüt Erdinç'in bulunmadığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ imzasıyla kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ağabeyi Ramazan Erdinç'in transferle ilgili kulüp yetkililerini aradığı belirtilerek, "Mevlüt'ün yeni sezon transfer planlamamızda yer almadığı kendilerine iletilmiştir" denildi.

Açıklamada, "Milli takımımızda forma giyen, Türk sporu için önemli bir isim olarak gördüğümüz Mevlüt Erdinç için kulübümüzün transfer girişiminde bulunduğu iddialarına itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe FUTBOL AŞ​

bizim araya girdiğimizi duydular kesin çalım demesinler diye yapılmış açıklama ama bunlara güven olmaz fb aradan çekildi taktiğide olabilir alperde olduğu gibi son anda GS'nin anlaştığı fiyatı duyup üstüne biraz koyup işi bitirmek isteyebilirler yine çalım attık hesabı

:sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow::sorrow:

bizim araya girdiğimizi duydular kesin çalım demesinler diye yapılmış açıklama ama bunlara güven olmaz fb aradan çekildi taktiğide olabilir alperde olduğu gibi son anda GS'nin anlaştığı fiyatı duyup üstüne biraz koyup işi bitirmek isteyebilirler yine çalım attık hesabı

Aynen öyle baris imzami atiyorum altina.

Bence bunlar bizden fazla veriyordur veredebilirler ama mevlut cl de oynamak istiyor ondan bunlari reddetmistir

belli ki bize kaptırdılar, o yüzden kıvırıyorlar. küçük hesapların takımıdır fenerbahce

Bu arada mevlüt hiçde fena oyuncu değil KULÜp seviyesinde.

Milli takımdaki perfomansı biraz yanıltıyor coğumuzu galiba bence.

Aynısını Alper Potuk transferinde de yapmışlardı. Uyanık olsun bizimkiler eğer almak istiyorlarsa.

eger 3-4 milyon uzeri veriyorsak hic almayalim ben oldum olali bu cocugu hic sevmedim ama adam atiyor fransada

Bu arada mevlüt hiçde fena oyuncu değil KULÜp seviyesinde.

Milli takımdaki perfomansı biraz yanıltıyor coğumuzu galiba bence.

müthiş oyuncu değil ama özellikle umut gibi yeteneksizde değil her özellikten yeterli seviyede var maliyeti çok ağır olmayacaksa ideal yedek forvet zaman zaman içerideki maçlarda 11 çıkar kontenjan açar yada sneijderi dinlendirirsin atıyorum doumbia mevlüt ikilisi ile çıkarsın

müthiş oyuncu değil ama özellikle umut gibi yeteneksizde değil her özellikten yeterli seviyede var maliyeti çok ağır olmayacaksa ideal yedek forvet zaman zaman içerideki maçlarda 11 çıkar kontenjan açar yada sneijderi dinlendirirsin atıyorum doumbia mevlüt ikilisi ile çıkarsın

Mükkemel diyen yok zaten galiba ama adam fransada yılardır oanuyor ve golerinide atıyor istikrarlı çekilde.

Fransada gol atmak kolay değil .

Gomis ismide piyasada düşmüşken az çok ciddi çekilde bence 433 oynatmaya düşünüyor mancini seneye takımı türkiyede.

Gomis( sol kanat hucumu)

Burak ileride

Mevlüt (sağ kanat hucum)

Arkalarında sneijder.

Gerisine karışmıyorum

Mükkemel diyen yok zaten galiba ama adam fransada yılardır oanuyor ve golerinide atıyor istikrarlı çekilde.

Fransada gol atmak kolay değil .

Gomis ismide piyasada düşmüşken az çok ciddi çekilde bence 433 oynatmaya düşünüyor mancini seneye takımı türkiyede.

Gomis( sol kanat hucumu)

Burak ileride

Mevlüt (sağ kanat hucum)

Arkalarında sneijder.

Gerisine karışmıyorum

Gerisi ön libero ceyhun sol bek sabri :-D:-D

umarım yine bi tahir yap bi emenike haberide çalım atmış olalım tribi değildir

Mevlüt umarım gelir bize.

Bunların yalanlamasına da güvenilmiyor.

futbol stilini hic begenmiyorum. Bildigin kazma tarzi futbolcu ... st etienneye 7,5 milyon euro bonsevis, mevlütede 2.2 milyon€ verecekmisiz ... gereksiz bence

Mevlüt'ü kaptırmamak için dikkatli olunmalı , Alper'de ki gibi yapabilirler.

Ancak bence alamayacaklarının farkına vardılar , çalım yedikleri ortaya çıkmasın diye uğraşıyorlar.

Geri
Üst Alt