Fenerbahçe'den Sakatlık Açıklaması

Elvis Dancing GIF - Elvis Dancing Animated - Discover & Share GIFs

Sempatik adam ama bu sezon y gibi. Min Jae ile çok daha iyiydi
Min Jae, ligin açık ara en iyisiydi zaten. Burdayken de demiş idik; fanatiklikten gözü kör olmayan herkesin gördüğü bir gerçek idi. FB de kalmış olsaydı, sezonun hikayesi farklı seyrederdi; aldıkları üç adet stoper Kim' in üçte biri etmez...

Attila' ya geçmiş olsun, herhangi bir yamukluğunu görmedim; düzgün karakterli bir sporcu. Samet ve Serdar' dan da net daha iyi. Luan Perez' in adını bile zor hatırladım; bu saatten sonra oynasa ne, oynamasa ne?..

bizde esneme olunca sezonu kapatiyor adam

bunlarda hafta sonu sahada olur

O değil de Samet-Gustavo Henrique tandemini, haftasonundaki maçta ligle işini bitirmek için sonuna kadar asılan bir Sivasspor' a karşı izlemek çok eğlenceli olabilirdi. Hadi JJ, sen bunu da denersin; seni kim sorgulayabilir?!..Serdar ayrı bomba ama yine de çabuk sayılır hergele. Gustavo-Samet müthiş bir fikir yav!..

Son düzenleme:
Valla ben Şikebahçe Spor Kulübü'nün hiç bir sakatlık açıklamasına inanmam. Şikenin her türlüsü bu köpeklerde var.

Sakat oyuncu şikesini daha evvel her derbi maçından önce "Gustavo sakat" oynamayacak deyip ilk 11 başlatmışlıkları var.

Valencia sahtekarını sırf milli takıma göndermemek için yalandan sakat dediler, hâlâ hiç maç kaçırmadan oynuyor.

O yüzden Szalai ilk 11 başlarsa şaşırmam.

Geri
Üst Alt