Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha 5 hafta var ama hazır olmayacak eğer kadroya alınırsa. Belki bu yüzden hiç alinmayabilir. Cengiz Ünder geleceğine İrfan gelsin yinede.Fener yerin dibine girsin de İrfan Euro 2024'te lazım. Oraya yetişseydi keşke.
Hiç lazım filan değil ağır hantal oyuncu kanat oyuncak surati bile yok bizim ligde çek sağa vur orta aç oynuyor idare ediyor olmasın daha iyi Kenan yıldız oynar kerem oynar dolu adam var o mevkide irfan mevki olmayan bir oyuncu adam gibi bir bek kucağına alır gezdirirİck euro ya yetişir mi. Milli takıma lazım.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle akıl koyacak oyuncu lazım sahada özellikle Milli takımda bu kadar genç oyuncu varken. Seversin sevmezsin iyi oyuncu. Top tekniği şutörlüğü her şey var adamda biraz temposu düşük olsa da 10 numara topçu rakipte oynuyor diye adamı boklamanın bi anlamı yok.Hiç lazım filan değil ağır hantal oyuncu kanat oyuncak surati bile yok bizim ligde çek sağa vur orta aç oynuyor idare ediyor olmasın daha iyi Kenan yıldız oynar kerem oynar dolu adam var o mevkide irfan mevki olmayan bir oyuncu adam gibi bir bek kucağına alır gezdirir
İrfan eskiden çok iyi bir 8 numaraydı zamanla kendine iyi bakmadı hızı düştü fiziki açıdan o bölgede oynayamaz duruma gelince kanada atıldı ben irfan kötü oyuncu demiyorum eğer kanat oynayacak ise gerek yok diyorumBöyle akıl koyacak oyuncu lazım sahada özellikle Milli takımda bu kadar genç oyuncu varken. Seversin sevmezsin iyi oyuncu. Top tekniği şutörlüğü her şey var adamda biraz temposu düşük olsa da 10 numara topçu rakipte oynuyor diye adamı boklamanın bi anlamı yok.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum, bu dediğine hiç mi hiç katılmıyorum; faklı adamları seyretmiş olabiliriz!..İrfan eskiden çok iyi bir 8 numaraydı zamanla kendine iyi bakmadı hızı düştü fiziki açıdan o bölgede oynayamaz duruma gelince kanada atıldı ben irfan kötü oyuncu demiyorum eğer kanat oynayacak ise gerek yok diyorum
Fenerde doldur boşalt futbolu yetebilir ama euro 2024 te irfan gibi kanatla oynanmaz bu benim görüşüm
Kanat oyuncusu hızlı olacak adam eksiltecek kuvvetli olacak Barış Alper gibi agbeylik yapacak diye irfanı kanat oynatmam irfan milli takımda oynayacak sa forvet arkası oynasın sutuda var pasida var belkide jesus un en kötü mirası irfanı kanat yapmaktır
Forumda epey hayranı vardı. Her maç birkaç kez topla yardıran futbolcular her daim overrated muamele görür; bunların çoğunun beyinsiz olduğu sonradan anlaşılır. Sakatlık sonrası eski hızına da ulaşamayınca ortada hiçbir şey kalmadı...Osayi yerine şu mert muldur oynarsa harbiden tarihi fark gelebilir. Bu mert mulduru az daha alıyorduk bir de allah korumuş.
anıran eşşekler gibi meydana çıkacaklar başka çareleri yok . belki bazı topçuları bilerek sarı yer maça çıkmak istemez o ayrı konu . o da zor ve düşük bir ihtimal. çünkü o blöfleri ellerinde patladı dünya aleme rezil oldular yabancı var hakemlere rağmen puan kayıplarıylaKayseri'ye kaybedelerse bizim maça cikmazlar
Kaan sakat haliyle buna 100 basar bekteOsayi yerine şu mert muldur oynarsa harbiden tarihi fark gelebilir. Bu mert mulduru az daha alıyorduk bir de allah korumuş.