Fenerbahçe'den Tarihi Unutkanlık!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe'den tarihi unutkanlık

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 76. ölüm yıldönümünde, ezeli rakiplerin Kalamış tesislerinde iki farklı görüntü vardı.

10 Kasım 2014, Pazartesi

fft104mm3256680.jpg

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Kalamış'ta yan yana yer alan tesislerinde bu sabah iki farklı görüntü vardı.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 76. ölüm yıldönümü nedeniyle Galatasaray tesislerinde saat tam09.05'te bayraklar yarıya indirilmişti. Hemen bitişikteki Fenerbahçe tesislerinde ise durum başkaydı. Sarı lacivertlilerin tesislerindeki kulüp ve Türk Bayrağı Atatark'ün ölüm saati olan 09.05'te her zamanki gibi dalgalanmaya devam etti. Tesis çalışanlarının bu unutkanlığı camia içerisinden büyük tepki aldı. Böylesi bir ihmalin ülkenin içinden geçtiği bu hassas dönemde kabul edilemez olduğu yorumları yapıldı. Yönetimin de bu unutkanlıkları nedeniyle tesis yöneticilerinin dikkatini çekeceği öğrenildi.

Serdar Dinçbaylı

Fenerbahçe'den tarihi unutkanlık

Atatürk'ün adını kirleten,sözde Atatürkcü,yalancı,sahtekar herifler.

19 mayıstı sanırım Galatasarayın resmi sitesinde Atatürkün resmi varken fbninkinde aziz vardı ve tek büyük fenerbahçe yazıyordu
şaşırmadım açıkçası

Ben bu resmi ilk ve sonraki paylaşımlarda şöyle yorumlar almıştım;
"Efendim ne var bunda. Adam başkanı olduğu kulübe vurgu yapmış. Herşeyden de anlam çıkarmamak lazım."

Bunu git 19 Temmuz da yap. Git şampiyon olduğunda yap. Ama bula bula 19 Mayıs'ı mı buluyorsun. Bu bir.
İkincisi; Orada adam Feneri falan işaret etmiyor. Çünki bazıları " Fener kalbimde " mesajı veriyor gibi şeyler söylemişti.
Adam orada düpe düz; " Arkadaş burada tek adam var benim. Fenerbahçe demek ben demek" mesajı vermiş.

Zaten bugüne kadar olanlardan bunu da anlamak zor değil.

vatan hainleri serefsizler

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Oysa biz fransızız bizim böle birsey yapmamız lazımdı.

Ne gereksiz bir kulüpdür bu Fenerbahçe.

I am the one who knocks!

Ooo Atatürk'ün askerlerine bak hele.. Pek de duyarlılar yav. O kadar ki bayrağı indirmeye bile tenezzül etmemişler.

Fenerbahçe'nin zaten alakası yok ki. Tamamen hükümetin takımı oldular artık. Yeniden yargılama, şikeye verilmeye cezalar vs... vs...

Fenerbahçe her devrin kulübüdür,ona göre pozisyon alır,omurgası pek sağlam değildir...

Anlayana...

Geri
Üst Alt