Fenerbahçe'den TFF'ye Harcama Limiti Tepkisi

Daha ne istiyor külüpler? Bu sinir ile adam gibi transfer yapin demeye getirilmis. Falcao gibi sacma transfer yapmayin , genc yetenekli oyuncu bulun ve alin, menajerlerin kucagina oturmayin demisler. Tabi bu kimsenin isine gelmiyor , alismislar yüksek komisyon cepe indirmeye. menajerler bulsun biz imza sov yapalim düzeni kirilmasi gerek, yoksa en genc 5-10 yil sonra ya hepsi iflas ceker, yada mecburen satilmasi gerek.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belki %15 yerine %30 yapilir ama iptal filan olursa resmen rezillik.

2017-2018 sezonunda 92 Milyon Euro’luk harcamayı bir sonraki sezon 82 Milyon Euro’ya geçtiğimiz sezon ise 64 Milyon Euro seviyelerine indirmiş olup,

100 mio ya yakin maas ödeyip 0 basari.Bu ne

Öööööööööfffffffffffffffffffffffff hep mağdur heeep mağdur, taraftarı da mağdur, yöneticisi de mağdur; hep ezilen taraf, hep haklı, her dediği doğru, yapılanlar hep kasti, hep arkalarından oyun çevriliyor; tüm hakem kararları aleyhlerine, kar, yağmur hep onlara karşı, yoldan geçen araba konsantrelerini bozuyor, dünya fenere karşı dönüyor, en büyük fb başkaları kıskanıyor. fb cumhuriyeti tek cumhuriyet, diğer cumhuriyetler fb ye karşı, en büyük başkan sizin başkan, en büyük taraftar sizin taraftar, biz hep kıskanıyoruz, havada uçan kuş fb ye karşı, sarı da lacivert de fb ye karşı, bütün evren fb ye karşı.

yav tamam en mağdur sizsiniz. yav tamam kardeş en mükemmel, en ezilen sizsiniz. yav tamam kardeşim. ya tamam. tamam kardeşim tamaaam...

Yapılandırma anlaşması imzalarlar Yapı Krediyle falan ve limitleri artar. Başka çareleri yok.

Bununla beraber yönetim kurulumuz göreve geldiği günden bu yana finansal durumunu düzeltmek adına bir çok adım atmıştır. Takım harcama limitlerine dahil olan kalemlerde 2017-2018 sezonunda 92 Milyon Euro’luk harcamayı bir sonraki sezon 82 Milyon Euro’ya geçtiğimiz sezon ise 64 Milyon Euro seviyelerine indirmiş olup, %30’luk bir tasarruf sağlamıştır. Ancak açıklanan limitler doğrultusunda bugün bizden beklenen 64 Milyon Euro’dan 18.8 Milyon Euro seviyesine inmemizdir. Buna hangi açıdan bakarsanız bakın, futbolun gerçeklerinden çok uzak olduğu aşikardır.

Kendilerini ele vermisler :) bizim kadar maas ödüyorlar.
Gustavo 5 Kruse 4.5-5 vs. Bu ne

Ben zaten hep diyordum, bunlar böyle yapa yapa Borclandi.
KAP yok , medya bunlari tutuyordu ve en fazla 2,5 Mio aliyorlar deniyordu.

Ama bu Luiz Gustavo zaten 7 Mio € Fransada kazaniyordu.

Beter olsunlar!

26.10.2019 tarihinde 568 Milyon euro borclari var diye aciklamisti bunlarin baskan yardimcisi.

"Karaçam, "Fenerbahçe'de 612 milyon Euro olan borç, 568 milyon Euro'ya inmiş durumda.'' sözlerini kullandı."

Dernek borcu 250 den fazla olmali ve toplam borc yine 550-600 arasidir.
Gecen sene de bu tarz rakamlar ortada dolasiyordu, 550 milyon euro ne demek yahu bunlar acilen kulubu kapatmali hala agliyorlar bi de para harcayamiyoruz diye TFF'ye. Nerden baksan 4 milyar TL olmus borclari.

Ben zaten hep diyordum, bunlar böyle yapa yapa Borclandi.
KAP yok , medya bunlari tutuyordu ve en fazla 2,5 Mio aliyorlar deniyordu.

Ama bu Luiz Gustavo zaten 7 Mio € Fransada kazaniyordu.

Beter olsunlar!
Yahu Gustavo 5 mio aliyordu bunlardan (falcao kadar)
Kruse 4.5 aliyordu
Dirar bile 3 aliyormus bunlarda.
Böyle yapa yapa kendilerini becerip düsman yaratma derdindeler su an. En fazla borc sende, en fazla maas ödeyen sensin. Bunu resmi olarak da acikladin su an. Mhy bile 2.5 aliyor. Bunlarin muhabirlerin dediklerine hep 1-2 mio katin.

Bizim yöneticilere bazen kiziyoruz, kongreye kiziyoruz ama Allahtan Böyleyiz. Birseyi sikiyorsan aciklama napiyorlar sana

Kpaşanın tepkisinde hak payı görüyorum
Bu itler niye bağırıyor anlamıyorum
Geçen sene 200 220 civarı limit verilmiş 64 m euro harcamışlar yanı nerden baksan 2 misli yinede bişey olmamış
Üstüne üstlük bunu bilmelerine rağmen mhyyi almamıza engel oldular bile bile
Bence mhyyi alalım bunu gören göttüğhan gibi mallar bu sefer bizzat kendilerini yakar tfb önünde

Bu federasyonun Türk futbolunu düşündüğü için(üstelik fenerbahçelerini bu kadar zor durumda bırakacak) bu kararı aldığına inanmıyorum. Var bunun altında bir şeyler.

Ya Koç fb’ye para verecek. Fb’yi kurtaran kahraman olacak.

Ya üstlerden Koç’un indirilmesi isteniyor.

Ve ya başka bir şey var.

Resmen fb’nin ölüm fermanını vermişler.

Bizde 2 sene cl geliri
Riva
Yapılandırma var

bu bilmem ne çocuklarında hiçbişey yok yapılandırmayı beğenmiyor her sene 7. Oluyor sonra ağlıyor

Çerezleri hazırladım

Transfer Istihbarat Şefi

Geri
Üst Alt