Fenerbahçe'den Tweet

atılması gereken tweet :

fenerli lale ortanın tetikçi hakemlerinin verdiği penaltımsı ve kırmızı kartımsılarla şampiyonluk yarışında tutulan yavuz hırsız.

Yönetim yine uyuyor. Tek tek maç maç cevap verip susturulması gerekiyor bu arsızların. Biz alttan almaya devam ediyoruz.

Tabi bütün penaltılar penaltıbahçeye verilmeli. Başka takımlara ne hakla penaltı verilir ?

40 senelik . bunlardan daha şerefli daha arlı namusludur.

2. yarı İcardi ve hele Zaniolo' nun pozisyonları, İrfancan için uydurulandan çok daha penaltı idi...

Bugün verilenler 'kör göze parmak' hesabı penaltılar; gündeme getirilmesi bile ayıp da işte insanın ar damarı çatlayınca!..

Bunlar işi 'mış gibi yapılan' Amerikan güreşi şovuna çevirdiler iyice. Böyle spor olmaz olsun...

Lan kendiniz son 10 maçtır 3 puanımsı maçlar kazanıyorsunuz, ne anlatıyorsunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

penaltımsı kısmına arda'nın penaltısını, var kayıtları açıklansın kısmına lale'nin resmini koyup cevap versinler..

Merak etmeyin dizede verilecek penaltı yada kırmızı ...her maç olduğu gibi..cevap yazilmaliydi simdi

İnsan evladı olan utanır şunu yazmaktan. Bilmem kaç tane penaltı kullanmışsın, çoğu da skora doğrudan etki eden penaltılar ama hala mağdur edebiyatı yapıyorlar. Algı böyle yapılıyor işte.

23 Nisan'da çocuk oturtmuşlar herhalde koltuğa

Adamlar iyi kötü algıyı böyle yapıyorlar işte cevap vermeyerek yanlış yapıyor yönetim iş işten geçtikten sonra yönetim açıklama yapsa ne yapmasa ne son maça üç puan önde çıkmazsak fbyi kazandırıp şampiyon yapmak için herşeyi yaparlar bunun önüne geçmek gerek

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt