Fenerbahçe'den Tweet

Eğer şu açıklamaya cevap vermesse bu yönetim şampiyon olunsa dahi desteğimi çekerim hemde çok ağır cevap vermesi lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan got got penalti alıyorlar her hafta yavsak oğlu yavsaklar her sene ayni şey binlerce yanlış karar veriliyor bunlarin maçlarında algi yönetimiyle çamur at izi kalsın iki de bir ofsaytımsi da ofsaytimsi. Şerefsizler kaç haftadır hakemler ligde tutuyor.

Taraftarımızın gelmis geçmiş en büyük yönetici ilan ettiği müteaahit : Ayıp oluyor beyler kıvamında cevap verir buna. Bu sezon şampiyonluk giderse bu yönetim her şeyi hakediyor rezil şekilde göndermesini biliriz.

Forumdaki üye sayısını azaltmaya yönelik bir başlık.

Kendilerine küfrettirmek hobileri oldu, suratlarına tükür puan aldıkları sürece yarabbi şükür derler, aşağlık herifler, miğdemi bulandırıyorlar.

Vallahi zor duruyorum bunlarin yedi ceddine GELMİŞİNe geçmişine sövmemek için.

Alanya maçından sonra Götümsü diye açıklama yapmamız gerekiyordu bu götlere. Malum o göt hakem kırmızıyı göt cebinden çıkartamayıp sarıya döndü sonrada kırmızı çıkartmadığı o göt fenevli penaltıyı almıştı. Az sabredin sizi göt edip sesinizi keseceğimiz vakit gelecek. Kafesinize tıkacağız sizi. Yeminizi suyunuzu verip.

Siz ne rezil,kepaze,basit,karaktersiz,şerefsiz,basiretsiz,haysiyetsiz,kansız,kahpe,düzenbaz,cibilliyetsiz bir camiasınız ya.Kaç haftadır hakem sayesinde maç kazanıyor utanmaz arlanmaz köpekler.Yavşak sürüsü,ne idüğü belirsizlerin çocukları.Sizin ligde kalmanız vatana ihanet şikeci algıcı gavatlar.Sizin gibi rakibim olduğu için utanıyorum yüz karası basit düşük şerefsizler.

ALGI NEDİR. NASIL YAPILIR. Kitabını yazıyorlar şu an.

Artık malum takım diye bahsetmemiz gereken ismini dahi almamamız gereken camianın algılarına acilen cevap verilmeli!!!!

Türünün tek örneği olan bu leş oluşuma karşı alenen savaş açılmadığı müddetçe yavuz hırsız misali her türlü pislik ve şaibelerine rağmen algı yaratmaya devam ederler. Dursun Özbek ve Erden Timur ikilisinden Ünal Aysalvari paylaşımlar bekliyoruz. Yeter bu kadar nezaket, tarla sürenlere ne bok oldukları hatırlatılmalı.

sergen'de şampiyonluğu elimizden böyle almıştı.. hırsızın kahpe olanı da hiç çekilmiyor..

ulan 20ye yakın penaltı almışsın,belki de dünyada şuan en çok penaltı kullanan takımdır bunlar, biraz utanma duygusu olur insanda

Geri
Üst Alt