Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

Takımımızın, 4 Mart 2023 Cumartesi günü deplasmanda Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maça, Kayseri İl Güvenlik Kurulu gereğince taraftarımızın alınmayacağını şaşkınlık içinde öğrenmiş bulunuyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu kararı kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değildir.

Alınan bu karar tarafımızca toplumsal ayrışmayı derinleştirecek boyutta, sportif kriterlerle alakası olmayan garip bir karardır.

Taraftarlarımızın takımımızı destekleme isteklerine engel olma ve Kulübümüzün cezalandırılması dışında hiçbir anlam taşımamaktadır.

Fenerbahçe, Anadolu’nun her yerinde taraftara sahip olan, şehir fark etmeksizin takımını her yerde destekleyen taraftarı olan bir spor kulübüdür.

Birleştirici, bütünleştirici olunması beklenen, ayrıştırıcı olmaktan uzak olunması gereken bu hassas dönemde, taraftarlarımızın hangi gerekçeye dayanarak bu haktan mahrum bırakıldığını bilmek istiyoruz.

Tüm ilgili ve sorumluları bu kararı gözden geçirmeye ve bu yanlıştan dönmeye davet ediyoruz.

Fenerbahçe SK
Arkadaşlar affınıza sığınarak 61 yaşında Selanik göçmeni her dönemi görmüş; 8 yaşında tüm ailem FB iken ben Ankara 'da PTT 1-7 G.saray maçında babama ragmen renklerine aşık oldum . Sülalem Adalet partili iken ben CHP li oldum :) SPOR ile SİYASET birbirine karıştırılmamalıdır.12 Eylül öncesinde aynı evde kardeşi kardeşe babayı evladına düşman ettiler. Sİyaset zehirlidir. Bizim GALATASARAY olarak tribünlere gelen gelmeyen 30 milyon taraftarlarımız var. Aynı şekilde FB ve BJK da öyle.Bizim taraftarların tamamı aynı partili olamayacağını biliyoruz. HAtta hepimizin ailesinde bile farklı görüşler var. Lütfen bizim odak noktamızdan dikkatimi dağıtacak hareketlerden uzak duralım. Siyaset sahası farklı alanda SPOR ise sahada tafartarlardan ricam biz taraftarları bölünmeye götürecek siyasi olaylardan ve sloaganlardan uzak duralım. Diğer takımlar zaten şampiyonluktan uzak o yüzden zararlı çıkan biz oluruz. Oysa seçimlerde gider oyumuzla gereken cevapları sandıkta veririz. Dikkatimiz dağıtmak isteyenlerin de oyununa gelmeyelim. 30 milyon kalp pozitif enerji.Biz örnek klüp olalım. Unutmayın GALATASARAYIMIZIN tek sloganı vardır. KONSANTRASYOOOON ...!

sevgili cigdem

bu tarz toplumsal olaylarda formamizi kenara koyup da degerlendirme yapmamiz gerektigi kanaatindeyim
aynı şeyi biz yaşasak açıkçası sinirden kudururdum,
ayni şey bize olsa fenerbahçe taraftarı da sizin gibi gülecekti dalga geçecekti, bunu da kenara koyalim
bazi kesimler formayi kenara koyup değerlendirme yapamiyor, bu forumda da sizler gibileri var, onlarda da var
gerçeğin ve hakkaniyetin yaninda olmayi yeğliyorum

Karşımda eğer ki her anlamda kendi harici her kulübün de hakkını savunan ve kendi çıkarına göre hareket etmeyen bir camia olsaydı, emin ol en başta o GS formamı ben askıya koyardım. Karşımızdaki camia senelerdir bunlarla beslenen bir oluşum. O yüzden bu kimliğimi askıya alıyorum. Gereken cevabı sahada vermeye devam edecek kulübümün haklarını savunmaya devam ediyorum sadece. Terazinin ayarı kaçalı çok oldu.

Korkum şu bu ligi bitirmeyebilirler sanki kaos ortamı olusturulmak isteniyor seçime yakın ortalık karışabilir.
O yüzden 2 ay sabredilecek, istifa et demek işlerine geliyor.
O yüzden statlarda siyaset yapılması şuan sıkıntılı.
Çok zor değil koyarlar oraya da 100 kişilik provokatör tribün istifa deyince kavga çıkar al sana kaos, ligler iptal, sonra da bakın bunlar ortalığı karıştırıyor anarşist bunlar diye mansetler seçimde yine kazanırlar.

Muhalefetin yillardir anlamadığı şu kavga ve kaos iktidara yarıyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fbmiz üzülmesin diye şampiyonluk verelim. Yazıktır... İş neredeyse bu noktaya gelecek. Yahu deprem oldu, bunların soytarı gazeteci mi muhabir mi ne olduğu belli olmayan biri çıkıp dedi ki; Hatay'dan aldığımız oyuncunun yerli oluşunu, sahada bu sayısının 9'a çıkmasını sorguladı, kulübün mali yükü denince de o parayı tff karşılayacak dedi. Tffnin karşıladığı şey beraberlik üzerinden alınan para! Olayı bile isteye yanlış lanse etti ki bir de, altındaki yorumlar şuna döndü, bu maçlar berabere sayılacak. Üstüne, Çebi çıktı, 5 puan istedi. Taraftarı dahil tepki koydu. Sonra işler bitti, iki gün önce herifler tag açıp ANÇ'yi akladı!
Bugün Divan başkanı muhalif herif çıkıp oldu olacak şampiyon da açıklansın, dedi!

Bu heriflerin imasını ve dönekliğini sineye çeken gidip fb formasını da giyip destekleyebilir. Ben fanatiğim ama önce insanım. Burada benim takımıma bu acılı günlerde şark kurnazlığı edip sahadaki emeğine leke sürelere laf ediyoruz diye en büyük fanatik oluyorsam varsın olsun. Adalet tek taraflı işleyen bir olgu değildir. Sadece kendine müslüman olmak hiç değildir. Üstte yazdığım şeyleri sadece GSye özel yapıldığını iddia edip öyle algı oluşturup ayrıştıranlarla da yolum bir değildir. Mücadele edeceksek bunları arındırarak başlayalım. Ben kendi halimde biriyim,kitlelere hitap edip para kazanmıyorum bu iş üzerinden. Önce onlar adam olup saygı duyacak, sonra da biz hak ettiği noktalar varsa göstereceğiz. Bu kadar basit.

yasak yerine para cezası verilip gelen para deprem olan yerlere aktarılmalıydı bence

Karar baştan aşağı kepazelik, gel gelelim bu yanlış üzerine şikeciler hedefe yine bizi de ekliyorsa, ne derlerse desinler hiç umrumda değil, herşey zaten kabak gibi meydanda. Hatta kendi kendilerine böyle bir algı yaratmaları daha iyi keza yarın biz vura vura giderken bunların angut taraftarları hala 3 temmuz, 6 agustos, 24 eylul, hükümet, 5 yıldız diye tutunacak dal arayacaklar. Koçun isine gelen bir durum, başımızdan eksik etmesin.

Arkadaşlar affınıza sığınarak 61 yaşında Selanik göçmeni her dönemi görmüş; 8 yaşında tüm ailem FB iken ben Ankara 'da PTT 1-7 G.saray maçında babama ragmen renklerine aşık oldum . Sülalem Adalet partili iken ben CHP li oldum :) SPOR ile SİYASET birbirine karıştırılmamalıdır.12 Eylül öncesinde aynı evde kardeşi kardeşe babayı evladına düşman ettiler. Sİyaset zehirlidir. Bizim GALATASARAY olarak tribünlere gelen gelmeyen 30 milyon taraftarlarımız var. Aynı şekilde FB ve BJK da öyle.Bizim taraftarların tamamı aynı partili olamayacağını biliyoruz. HAtta hepimizin ailesinde bile farklı görüşler var. Lütfen bizim odak noktamızdan dikkatimi dağıtacak hareketlerden uzak duralım. Siyaset sahası farklı alanda SPOR ise sahada taraftarlardan ricam taraftarları bölünmeye götürecek siyasi olaylardan ve sloaganlardan uzak duralım. Diğer takımlar zaten şampiyonluktan uzak o yüzden zararlı çıkan biz oluruz. Oysa seçimlerde gider oyumuzla gereken cevapları sandıkta veririz. Dikkatimiz dağıtmak isteyenlerin ( FB de şu an geride ve ALİ KOÇ taraftara şirin görünme derdinde.) oyununa gelmeyelim. 30 milyon kalp pozitif enerji ,örnek taraftar olalım. Unutmayın son 12 maç geri sayım başlayacak GALATASARAYIMIZIN tek sloganı vardır. KONSANTRASYOOOON ...! :)

Alıntı

ligler iptal olursa kombine ücret iademi sn devlet bahceli beyefendiden tahsil etmek isterim.

Bir karar verin hükümet istifa mı yoksa devletimizin yanında mıyız mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımı ne olursa olsun taraftar protestosu nedeniyle cezalandırma savunulamaz. Bunun sonu yok, her kesime ve görüşe saygı duymayı öğrenmeli yöneticiler.

Dün alıntılamadın mı sen tweeti? Onu da geçtim zaten o bildiriyi yayınlayan Kulüpler Birliği'nin Başkanı sen değil misin? Şimdi sadece Fenerbahçe değil diğer takımlara da böyle olacak. Erdoğan'ı destekleyen kulüplerin taraftarları statlara alınacak. Desteklemeyenler ne İstanbul'da ne dışarıda maça girecek. Ülke resmen bitti ya. Resmen bitti.

Dün alıntılamadın mı sen tweeti? Onu da geçtim zaten o bildiriyi yayınlayan Kulüpler Birliği'nin Başkanı sen değil misin? Şimdi sadece Fenerbahçe değil diğer takımlara da böyle olacak. Erdoğan'ı destekleyen kulüplerin taraftarları statlara alınacak. Desteklemeyenler ne İstanbul'da ne dışarıda maça girecek. Ülke resmen bitti ya. Resmen bitti.

Seçimi kaybettirecek güçlü 1 hamle olur bu.
Örnek belediye seçimleri. Şampiyon olduğumuz yıl ki çekişme sonunda epey fark atıldı, tekrara rağmen.

Geri
Üst Alt