Fenerbahçe’den Yasak Açıklaması: “Bu karar kabul edilemez”

Haklı diyen fblimidir tartışmasını acalım

Arkadaşlar affınıza sığınarak 61 yaşında Selanik göçmeni her dönemi görmüş; 8 yaşında tüm ailem FB iken ben Ankara 'da PTT 1-7 G.saray maçında babama ragmen renklerine aşık oldum . Sülalem Adalet partili iken ben CHP li oldum :) SPOR ile SİYASET birbirine karıştırılmamalıdır.12 Eylül öncesinde aynı evde kardeşi kardeşe babayı evladına düşman ettiler. Sİyaset zehirlidir. Bizim GALATASARAY olarak tribünlere gelen gelmeyen 30 milyon taraftarlarımız var. Aynı şekilde FB ve BJK da öyle.Bizim taraftarların tamamı aynı partili olamayacağını biliyoruz. HAtta hepimizin ailesinde bile farklı görüşler var. Lütfen bizim odak noktamızdan dikkatimi dağıtacak hareketlerden uzak duralım. Siyaset sahası farklı alanda SPOR ise sahada tafartarlardan ricam biz taraftarları bölünmeye götürecek siyasi olaylardan ve sloaganlardan uzak duralım. Diğer takımlar zaten şampiyonluktan uzak o yüzden zararlı çıkan biz oluruz. Oysa seçimlerde gider oyumuzla gereken cevapları sandıkta veririz. Dikkatimiz dağıtmak isteyenlerin de oyununa gelmeyelim. 30 milyon kalp pozitif enerji.Biz örnek klüp olalım. Unutmayın GALATASARAYIMIZIN tek sloganı vardır. KONSANTRASYOOOON ...!
Bullshit

fenerbahçenin yanındayız

Berke Karabacak

Konuya anket ekleyelim derim.

fbden istifa sesi sonrası Kayserispor acıklaması bu macta az cok fblilerin kayseriye sövmesi durumunda tribünlerin karışması muhtemel. bu karar fbyi kurtarmış gibi gözüküyor. fb tribün cezası alırdı evinde

Bu karara el birliğiyle karşı çıkılmalı. Burada “romantik taraftarı kenara alalım” veya “desteklemiyorum çünkü” gibi cümleler kuranları asıl kenara hatta antu’ya alalım. Zira kafa yapıları aynı.

Bizlerin o ergenlerden farkı adaletsiz alınmış her karara tepki gösteririz. Kendi lehimize bile yapılsa “kudurun ehehe” demek yerine “var kayıtlarını yayınlayın” diyen bir kulübüz. Bu kulübün taraftarıyız!

Seçimi kaybettirecek güçlü 1 hamle olur bu.
Örnek belediye seçimleri. Şampiyon olduğumuz yıl ki çekişme sonunda epey fark atıldı, tekrara rağmen.
Bence olmaz ya. İnsanlar için siyaset spordan çok daha önemli. Baksana Bahçeli takımını değiştirdi mesela. İnsanlar Erdoğan'a aşık. Gözleri kör olmuş. Takımlarını değiştirirler ama zaten Erdoğan'a oy verecek olanlar takımları haksızlığa uğradı diye Erdoğan'dan vazgeçmezler.

Bence olmaz ya. İnsanlar için siyaset spordan çok daha önemli. Baksana Bahçeli takımını değiştirdi mesela. İnsanlar Erdoğan'a aşık. Gözleri kör olmuş. Takımlarını değiştirirler ama zaten Erdoğan'a oy verecek olanlar takımları haksızlığa uğradı diye Erdoğan'dan vazgeçmezler.

Körü körüne bağlılık bizim ülkenin zaten bir numaralı sorunu ama sizi tek kişinin açtığı üç beş hesaplı insanlar da korkutmasın. Son seçimlerin çoğunda halk gözünü açtı. Kazandıkları çoğu yeri kaybettiler. O süreçten sonra üstelik daha da çok geriledik. O zaman ekonomi bile böyle değildi. Gerçek tepki sandıkta tekrardan gün yüzüne çıkacaktır. Az daha sabır edin. Genç nüfus bu ülkenin kaderini değiştirecek, bizler çok beceremedik ama onlar sayıca daha fazla. Bunlara yenilecekler gibi.

Kayseri cephesi fenerbahçe taraftarını almama kararına devam ediyor.

Geri
Üst Alt