Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
naber şekerim
Ver gazi tugra'cilaraBir karar verin hükümet istifa mı yoksa devletimizin yanında mıyız mı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BullshitArkadaşlar affınıza sığınarak 61 yaşında Selanik göçmeni her dönemi görmüş; 8 yaşında tüm ailem FB iken ben Ankara 'da PTT 1-7 G.saray maçında babama ragmen renklerine aşık oldum . Sülalem Adalet partili iken ben CHP li oldumSPOR ile SİYASET birbirine karıştırılmamalıdır.12 Eylül öncesinde aynı evde kardeşi kardeşe babayı evladına düşman ettiler. Sİyaset zehirlidir. Bizim GALATASARAY olarak tribünlere gelen gelmeyen 30 milyon taraftarlarımız var. Aynı şekilde FB ve BJK da öyle.Bizim taraftarların tamamı aynı partili olamayacağını biliyoruz. HAtta hepimizin ailesinde bile farklı görüşler var. Lütfen bizim odak noktamızdan dikkatimi dağıtacak hareketlerden uzak duralım. Siyaset sahası farklı alanda SPOR ise sahada tafartarlardan ricam biz taraftarları bölünmeye götürecek siyasi olaylardan ve sloaganlardan uzak duralım. Diğer takımlar zaten şampiyonluktan uzak o yüzden zararlı çıkan biz oluruz. Oysa seçimlerde gider oyumuzla gereken cevapları sandıkta veririz. Dikkatimiz dağıtmak isteyenlerin de oyununa gelmeyelim. 30 milyon kalp pozitif enerji.Biz örnek klüp olalım. Unutmayın GALATASARAYIMIZIN tek sloganı vardır. KONSANTRASYOOOON ...!
devlet bahçeli gibiyimnaber şekerim
3 şekerli midevlet bahçeli gibiyim
İktidarsızsın yani hea?devlet bahçeli gibiyim
sence devlet bahçeli iktidar değil mi?İktidarsızsın yani hea?
Bence olmaz ya. İnsanlar için siyaset spordan çok daha önemli. Baksana Bahçeli takımını değiştirdi mesela. İnsanlar Erdoğan'a aşık. Gözleri kör olmuş. Takımlarını değiştirirler ama zaten Erdoğan'a oy verecek olanlar takımları haksızlığa uğradı diye Erdoğan'dan vazgeçmezler.Seçimi kaybettirecek güçlü 1 hamle olur bu.
Örnek belediye seçimleri. Şampiyon olduğumuz yıl ki çekişme sonunda epey fark atıldı, tekrara rağmen.
Bence olmaz ya. İnsanlar için siyaset spordan çok daha önemli. Baksana Bahçeli takımını değiştirdi mesela. İnsanlar Erdoğan'a aşık. Gözleri kör olmuş. Takımlarını değiştirirler ama zaten Erdoğan'a oy verecek olanlar takımları haksızlığa uğradı diye Erdoğan'dan vazgeçmezler.