Fenerbahçeli Basketbolcular Milli Takıma Gitmeyecek

Melih Akan

Berlin Panteri
Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular, Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman'a tepki olarak milli takıma gitmeme kararı alabilir.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular, Basketbol Erkek Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman'a tepki olarak milli takıma gitmeme kararı alabilir.

Türkiye Basketbol Ligi final serisi son maçında Galatasaray Liv Hospital'in sahaya çıkmamasından sonra şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe Ülker'de yaşanan gerilimin ardından milli takıma gitmeme tartışmaları başladı.

Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başına getirilen Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'ın yaptığı açıklamalar sonrası tepki göstermeye başlayan Sarı-lacivertliler, milli takım antrenmanlarının Ülker Sports Arena'dan alınmasıyla aradaki bağları tamamen koparmaya da hazırlanıyor.

Fenerbahçeli basketbolcular, Ergin Ataman milli takım antrenörlüğünü bırakana kadar kendilerinin Ay-Yıldızlı formayı giymek istemedikleri yöneticilerine söylediği belirtildi. 30 Eylül'de başlayacak Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi TBF'den af isteyecek olan Fenerbahçeli basketbolcular bu konuda anlayış beklediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin yapacağı yönetim kurulu toplantısında ele alınacak bu karara yöneticilerinde destek olacağı belirtilirken, yakın zamanda bu konuyla ilgili kulüpten açıklama yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda Ömer Onan, Oğuz Savaş ve Emir Preldzic gibi milli takım forması giyen basketbolcular bulunuyor.

ay nolur gelin ya, dibimiz düşüyodu sizi orda görmek için, tüh napıcaz şimdi

federasyonun tepkısını hep bırlıkte hayretle ızleyecegımızden emınım

Bitmiş çirkef Ömer, ayı Oğuz, tahrikçi yabancı Preldzic. Koç napsın bu şikecileri yaa ? Almazsa yeridir.

Ergin hoca sizi çağırmıcak ki saf şikeci pislikler..

Bunların kadrosunda sadece kenan sipahi ki o da sakat zaten ve belki birazda melih işe yarardı. Büyük bir kayıp olmamış.

yerinde bir karar.

ilkkez doğru bir karar verdiklerini gördüm.

sabote etmıycekler budefa takımı en azından

Fenerin beklediği ;

tumblr_ma039ae5ws1qi2how.gif

Aslında olan;

ad0djbg_460sa1.gif

Ergin Hoca keşke açıklama yapsa , kaliteli oyuncularla yolumuza devam ederiz diye.

mal lan bunlar bedavadan şampiyonluk verdi adam size daha ne yapsın birde boykot ediyorlar akılları sıra :D

Oh iyi olmuş bende milli takımı desteklemiyecektim eger katılsalardı , şimdi forza milli takım

Emir dışında ki 2 kazmanın milli takımda işi yok zaten faydalı iş yapmış olurlar destekliyorum

ulan zaten çağırmayacaktıki bu adamları. ne yapmışta bunlar milli takıma seçilecekler. hepsi birbirinden kazma

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular, Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman'a tepki olarak milli takıma gitmeme kararı alabilir.

Daha ilk cümleden sonra bastım kahkahayı. Biz çıkmayacağız dedik ve çıkmadık, bunlar hala gidebilir, çıkmayabilir, karar alabilir. Pfffffff

sebepsiz yere gelmezlerse 6 ay cezasi var. fenerden hangi yerli girer zaten. bir oguz olursa olur.

Caba'ya bak. Ilk'leri biz yapariz, sizinkisi ancak taklit. Güya tepki koyuyorlar.

İyi de arkadaşlar zaten yaşlanmış bir Ömer Onan mı zarar verecek takıma gelmeyerek? Oğuz Savaş ve Preldzicc yerine oynayacak adam mı yok?

Zaten topu topu 3 tane falan yerli oyuncusu var onlar da son derece formsuz ve bitmiş oyuncular .

Geri
Üst Alt