Fenerbahçeli Taraftarlara Şok Mahkeme Kararı: Fenerbahçe Yeniden İtiraz Edecek!

Algı yapıyorlar hakemler bunları tutsun diye. Fener seyircisi girse nolur girmese nolur o maca

sizin fanatizmden gözleriniz gerçeği görmüyor
keza birine faşizm uygulanıyorsa onun da yanında olmak gerekir
kim olursa olsun

biz faşizme karşıyız
Fanatizmle alakam yok. Alınan kararın saçma olması ve tepki konması başka Fenerbahçe denen Türkiye'nin yüz karası kulübün yanında yer alıyorum demek bambaşka bir şey.

Fanatizmle alakam yok. Alınan kararın saçma olması ve tepki konması başka Fenerbahçe denen Türkiye'nin yüz karası kulübün yanında yer alıyorum demek bambaşka bir şey.
Fazla muz yemekten iyi dusenemiyor affet

İşlerine geldi mi aynı gün karar alabiliyor adamlar aynı ekşisözlük kapatılması gibi. Ama yıllarca sürdürülen davalar da var.

İlk değişimin olması gereken yer ülkedeki hukuk sistemi olmalı. Pfdk ve tahkim kurulundakiler dahil tan bir denetimden geçmesi gerekiyor.

bir gs taraftarı olarak eğer maç arenada fenerde bize geliyorsa
kale arkasında yerimi alıp
fenerbahçe ve fenerbahçe taraftarının yanındayız
#faşizmeölüm #kahrolsunfaşizm

şeklinde yazılama yapardım
raporladım umarım demokrasi gerekeni yapar

Ben saha içi olarak demedim renktasim, bireysel olarak diyorum, yoksa her siyasi görüşten taraftar olduğu için o kısım benim konumu ilgilendirmiyor.

$ike davasinda hukuk kararini verdi diyen tescilli $ikeciler, cikarlari dogrultusunda hukuka karsi sava$ vermekten vazgecmeyecektir.

Ali koç saat 5 de açıklama yapacakmış, mağdur rolüne iyice bürünecekler yine kendilerine düşman yarattılar.
Benim canımı sıkan şu bu siyaset herkesin canını sıkıyor ama fener bunu kendi mağduriyeti için kullanıyor sanki tek başımıza savaşıyoruz algısını oluşturuyorlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt