Fenerbahçeliler Çarşamba Taksim'de Toplanacakmış

ee internet yasağına kızanlar şimdi ne diyorsunuz ?

böyle örgütlenemyecekler işte.

yasa yürürlüğe girdi şunlara bir yaptırım uygulansın birde mesajları silinsin o zaman kanadı yolunmuş mahzun kanarya gibi kalırlar.

Bu nasıl mesaj la

sen anlamazsın bu muhabbetler seni aşar

Seni mi bağlıyor bu muhabbetler. Sen kimsin ? Hiçbir yazını göremedim bu konularla ilgili. Birer cümle yazıp insanları gerip çıkıp gidiyorsun konularda. Senin gibi sapla samanı birbirine karıştırmaktan hiçkimse, hiçbir olayı mantıkla süzüp yorumlayamıyor zaten.

asparagas haberlerin sanal alemde dolaştığı bir günde bu yasayı desteklememek cahilliktir

anlamıyor musun anlamıyor gibi mi yapıyorsun ?

Şunu yazarak "yarı cahil" kavramına cuk oturuyorsun. Dünyadan haberin yok. Şehirde bomba patlar, gaz sızıntısı diye açıklama yapılır "ha tamam o zaman" diyip gider bu tarz insanlar.

Seni mi bağlıyor bu muhabbetler. Sen kimsin ? Hiçbir yazını göremedim bu konularla ilgili. Birer cümle yazıp insanları gerip çıkıp gidiyorsun konularda. Senin gibi sapla samanı birbirine karıştırmaktan hiçkimse, hiçbir olayı mantıkla süzüp yorumlayamıyor zaten.

cahilce yorumlar yaptığın konusmalarından belli

vakıf olmadığın konularda ahkam kesme.

ee internet yasağına kızanlar şimdi ne diyorsunuz ?

böyle örgütlenemyecekler işte.

yasa yürürlüğe girdi şunlara bir yaptırım uygulansın birde mesajları silinsin o zaman kanadı yolunmuş mahzun kanarya gibi kalırlar.

Her mesajinda daha da sasirtiyosun beni bi insan bu kadar bos olabilir mi ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hakeret edenleri capsledim takipteyim alacakları cezalarını.

Burada sana hakaret edenleri bize raporlaman yeterli biz zaten gereğini yapıyoruz kurallar çerçevesinde.

Fakat konuya tamamen alakasız bir şekilde girip hassas bir konu üstünde milleti provoke etmek çok saçma.

Toplanacaklar şu meşhur ali ismail korkmaz bestesini söyleyecekler gazı jopu yıyecekeler sonra mağdur edebiyatı yapıp fenerbahçe halktır bız halk ıcın hakkımız ıcın bagırdık abıler bızı dovdu diye zırvalayacaklar ama amaçları ne, ne kazanmış olacaklar onu anlamadım. Halkın sempatısını falan mı acabao_O

Geri
Üst Alt