Fenerbahçe'nin 7 Yıllık Şampiyonlar Ligi Hasreti

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
2008 yılından beri Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Fenerbahçe 2014 yılını da boş geçiyor, katılması muhtemel en yakın tarih 2015 olacak. Tam 7 senedir Şampiyonlar Ligi göremeyen Fenerbahçe için, haber yapamayan yandaş spor medyasını göz kırpmakta fayda var, zira Galatasaray 4-5 sene gidemedi diye az kıyamet koparmamışlardı.

O kadar olmus mu yaw :D

Dile getirmeyin uyusun şerefsizler, tr kupasda dile getirildi çok sonra aldılar

7 senedir cl gormemis bir takimin finansal olarak hala ayakta durmasini ve yaristan kopmamasi uzerinde durulmasi gerekiyor, hersey cok acik ama nedense hicbirsey yapilamiyor, yapilmiyor.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay be. Zaman ne çabuk geçiyor.

Yeni yeni futbol izlemeye başlayan yeni nesil dünya çocukları hiç bilmez bunları şimdi

Bir Fenerbahceli Galatasarayi elistirdi anda hep "Olm siz 7 Yildir Sampiyonlar Ligini gidemiyorsunuz" diyorum. Bakalim bu hasret ne zaman sona eriyor. :happy:

7 yil mi ohaaaaaaa fenerbahce :DD

İlk çocuğum olan Berke Batuhan 2008 doğumlu idi şimdi ilköğretim 2. sınıfa gidiyor. Ne kadar zaman geçmiş !

Türkiye'de ki yerel lig cezalarını çekmediği sürece değil CL,Avrupa'da halı saha maçı bile yapamaz.

Önce küme düşüp cezasını çekecek.

Beter olun lan pis sikeciler !

Nede 6 veya 8 degil de 7?

gs006.jpg

en son geldiklerinde olimpique liyonemiz 4 kez içerde dışarda şamarlamıştı

Cezalari çikarirsan 4 yil katilamamis, 2008-2011 arasi 3 sezonda biz hasret kalmistik bu rakamda çok abartılacak bir durum görünmüyor.

7 senedir cl gormemis bir takimin finansal olarak hala ayakta durmasini ve yaristan kopmamasi uzerinde durulmasi gerekiyor, hersey cok acik ama nedense hicbirsey yapilamiyor, yapilmiyor.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 senedir biz ne yapıyoruz peki ? 2-3 senede bir hoca değişir, en baştan takım kurulur, yönetimler değişir vb vb... Beşiktaşı saymıyorum bunların tek rakibi biziz eee bizde yerimizde saydık 7 sene boyunca yani çok normal ayakta kalmaları. Sen son darbeyi 7 senedir indiremiyorsan rakibin daha güçlü ayağa kalkar.

Geri
Üst Alt