Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
O promil değil profildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O promil değil profildir.
Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe için yapılmış tek olumlu şey Kıraç'ın 100. Yıl Marşı. Gerçi o da çalıntı çıktı MK.
Kendinle mi konuşuyorsun yukarıda.
Pc başına geçince basıcam MYCyi yapacak bir şey yok.

Adam açık açık kullanımına dikkat edin diyor işte yav![]()
Tam olarak neresi sana hitaben kullanılıyor? Daha da sinirlenmeye başladım cezanı katlayarak vericem
"Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe için yapılmış tek olumlu şey Kıraç'ın 100. Yıl Marşı. Gerçi o da çalıntı çıktı MK. "
Pc başına geçince basıcam MYCyi yapacak bir şey yok.
Tam olarak neresi sana hitaben kullanılıyor? Daha da sinirlenmeye başladım cezanı katlayarak vericem
"Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe için yapılmış tek olumlu şey Kıraç'ın 100. Yıl Marşı. Gerçi o da çalıntı çıktı MK. "
O "benim alıntıma bakar mısın" olacak. Ayıl ulan artık.Ben alıntıma bakar mısın Keramettin TANRIVERDİ keyfine göre çarpıtmış! Ben kendimi alıntılamadım! Biraz adil olun rica ederim.
Admine hakaret.Hangimiz konuşmuyoruz ki. . . Ortalığı yine karıştırdın lanet olası admin! Peşimi bırak artık!
Gerçekten beni bu forumda görmek istemiyorsanız söyleyin bir daha girmem. Bana ceza verme keyfini size yaşatmak zoruma gidecektir!
Serkan Şafak: "Ağlattın"Gerçekten beni bu forumda görmek istemiyorsanız söyleyin bir daha girmem. Bana ceza verme keyfini size yaşatmak zoruma gidecektir!