fenerbahçe'nin e-bilet'e geçmemesi

Murat Hülagü

10 Numara!
ligin başlamasına az bir süre kala fenerbahçe dışında tüm takımların sisteme uyup fenerbahçenin ise eski sistemle devam attiği durum.

Şu anda en fazla pasoligi 46 binle galatasaray satmış. fener bir tane bile satmamış.

Bu kadar kayırılma olmaz artık. Biz keriz miyiz bu kadar maddi kayıbın altına imza attık?

Bugün fikret ormanda bu konuyla alakalı konuşmuş.

F.O:Fenerbahçe kanun üstü bir kurum değildir. Bu uygulamayı yapmak zorundadır. Kanun bunu gerektiriyor.

şike şike yapacaklar pislik olsun diye son anı bekliyorlar.

Hiç canınızı sıkmayın Galatasaray kombineleri bu durumdan etkilenmez , yeni transferlerin gelecek hafta belli olması ile bilet satışları ve forma gelirleri artışa geçer , asıl etkilenecek olan beşiktaş klubüdür.

Geçmezsen cezası var, geçen sene bazı kulüpler bunu ödedi.

Ya geçersin ya ceza ödersin, üstün olup olmama ile bir alakası yok.

Biz de geçmeyip, cezayı ödeyebilirdik. Kendi biletimizi satardık. Kayırılma durumu yok.

Bende öyle biliyordum ama ormanın açıklaması beni huylandırdı.

Sanki fener ayrıcalık tanınmış gibi konuşmuş.

Geçecek,geçmemek diye bir şey yok. Kapı gibi yasa var.

Ceza eğer passolig kartını satan banka tercih edilmez ise veriliyor. Kendi kartımı kendim satarım diyorsan ödüyorsun cezayı.

umarım fener geçmez ve aziz çıkıp biz şöyleyiz böyleyiz diye açıklama yapıp tayyipi karşısına alır

adım gibi biliyoruz kurabiye tayyip sloganları atılacak o stadta :D

Sanki Fenere hic ayrilacalik taninmiyormus gibi konusanlar var. Yasa falan fasa fiso. Ben hic birseye sasirmiyorum bu dandik ülkede.

Yakında FB için bu uygulamayı iptal ederler, umarım hukuki olarak açık vardır ve sağlam bir dava açarız kulüp olarak, bu tarz bir durum yaşanırsa.

Geri
Üst Alt