Fenerbahçe'nin Eleme'de Rakibi Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0d01ceac3a88cf90b2a723c5bbe903e8.png

En son CL oynadıkları sezondaki Fifa sürümü...

O zamanlar oyunculara zoom yapar, ulan ne kadar da çok benzetmişler diyordum, bakalım bundan bir 10 yıl sonra fifa 18e dönüp baktığımızda ne diyeceğiz.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri

Benfica
Dinamo Kiev
Spartak Moskova
Standard Liege
Slavia Prag
Ajax - Sturm Graz eşleşmesinin galibi
PAOK - Basel eşleşmesinin galibi

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anki kadrosu ve takımı fazla tanımayan yeni hocası ile Fenere bu rakiplerden hangisi çıkarsa çıksın Fenerin çok şansı olmaz.

benfica-basel-ajax-d.kiev bunların hepsi feneri rahatlıkla eleyebilecek güçte. adamların daha forvetleri bile yok doğru dürüst. hadi bir tanesini elediler şans eseri 2. elemede elenirler bu sefer.

Cocuman etkisiyle Ajax gelir.

muhtemel rakipleri söyle:

benfica
dinamo kiev
basel/paok

ajax/sturm graz

kiev ve basel/paok ikilisini gecerler, digerlerinden fark yerler bence.

Benfica bu sezon Manchester United‚ Basel ve CSKA gibi kolay grupta 0 cekti.16-17'de Bjk bunlara yenilmedi.15-16'da Bilal-Selcuk orta sahasiyla bunlari yendik.Benfica gelirse Fb'nin sansi daha yuksek bence.

Ajax tipki fb gibi CL elemesi ozurlu bir takim.Bu da hos olmaz.

Basel'i de istemiyorum.

Kiev iyi olur.Ligleri erken aciliyor.Fb'ye gore daha hazir olurlar.Fb'nin CL'ye kalmasi az ihtimal degil bence.

Dynamo Kiev eleme ihtimali en yüksek takım.Türk takımlarına en ters gelen takım zaten.Tiner bağımlıları en iyi dönemlerinde dahi yenemedi bunları.Üstelik adamlar hiçbir iddaları yokken 6 tane çaktılar üstüne :geek::geek:

Benfica bu sezon Manchester United‚ Basel ve CSKA gibi kolay grupta 0 cekti.16-17'de Bjk bunlara yenilmedi.15-16'da Bilal-Selcuk orta sahasiyla bunlari yendik.Benfica gelirse Fb'nin sansi daha yuksek bence.

Ajax tipki fb gibi CL elemesi ozurlu bir takim.Bu da hos olmaz.

Basel'i de istemiyorum.

Kiev iyi olur.Ligleri erken aciliyor.Fb'ye gore daha hazir olurlar.Fb'nin CL'ye kalmasi az ihtimal degil bence.
Aglattın

Benfica,Ajax,Basel,Spartak Feneri tokatlama ihtimali epey yüksek takımlar.
Prag,Liege,Graz,Paok gelirse Fener bu turu geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt