Fenerbahçe'nin Hababam Sınıfı Zırvalığı

Ya ben bu akşam herşeyden uzak kaldım. Tam olarak konu nedir arkadaşlar?

I am the one who knocks!

bknz: fenerlilerin dombıra türküsünün içine etmesi

Ya ben bu akşam herşeyden uzak kaldım. Tam olarak konu nedir arkadaşlar?

I am the one who knocks!

Fenerli yöneticiler hababam oyuncularını maça davet etmişler. Onlar da gitmiş. Fener gol attı ve hababam müziği eşliğinde hepsi tek ayak üzerinde durdular. Şu yani ;

[attachment=8673:maxresdefault.jpg]

Ekli dosyalar

• maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 257
Hiç bir şey anlamadım neden çıktı ki onlar.

Başrollerini Kemal Sunal, Adile Naşit, Şener Şen, Münir Özkul" gibi usta oyuncuların oynadıgı Rıfat ILGAZ'ın aynı adlı romanından sinemaya aktarılan "Hababam Sınıfı" adlı filmde Hababam sınıfının haylaz ama bir o kadar birbirine baglı, tembel ama Atatürk'ün Türk Gençliğine Hitabını ezbere bilecek kadar duyarlı öğrencileri aynı zamanda Fenerbahçeli'ydi.

Ve bu filmin unutulmaz repliklerinden biri de "Aç kapıyı Veysel Efendi Fenerin maçı var" sözüydü. Hababam sınıfı okuldan kaçıp Fenerbahçe'nin maçına giderlerdi..

Ona istinaden Fenerbahce taraftarı daha önce de Hababam'la ilgili kareografi yapmıştı. Bugun de hayattaki Hababam öğrencileri maça davet edilmişti.

Gol sevinci ise okulun efsane Müdürü Mahmut Hoca'nın (Münir Özkul) Hababam'a verdiği "Tek ayak üstünde durma" cezasıydı :)

Bence hoş ve duygusal bi durumdu. Bu gibi şeyler futbolumuza güzellik katar. Öyle düşünüyorum.

Parasını verip Özel Çamlıca Koleji'nde okuyan öğrenciler ve parasını verip maçları satın alan fenerbahçe benzerliğidir.

Hababam her daim izlenir o ayrı.

Hababam Sınıfı gibi bir Yeşilçam efsanesine bulaştırmasınlar bari pisliklerini...

Güldüm lan :D Zeka seviyesi düşük bir gösteri olduğu için güldüm. Adam akıllı bir gösteri ne zaman yapacaklar diye yıllardır bekler olduk :D Yani "alakaya bak, çay demle" görüntüsü kabak gibi hakimdi. Bir de öyle havaya girmişler ki "küçük dağları biz yarattık" edasıyla çocuk gibi seviniyorlardı... :2aloh1:

Bunlardan olsa olsa 2000'li yıllardaki Hababam Sınıfı olur.

Adamların tarihinde elle tutulur hiç bir şey olmadığı için.

Gündeme dair fikir üretemedikleri için böyle zırvalar ile uğraşıyorlar.

Hababam sınıfı hiç bir sınava çalışmaz, kendi sınavlarında boyuna kopya çektikleri yetmezmiş gibi okullararası yarışmalarda dahi binbir türlü hile hurda yaparak hakkıyla yarışan rakiplerini geçip sonra da sevinirlerdi. Yakalandıkları zaman da duygu sömürüsü yaparak mağdura bağlarlardı.

Bence cuk oturmuş. Kendilerini eksiksiz olarak ifade etmişler. Kim düşündüyse tebrik ederim. :005:

millete hos görünme cabalari

serefsiz ezik sahtekar pislik adi haysiyetsiz bir kulüb oldugunuzu degistirmiyecek bu

Bizim bu biz bulduk, bizim eserimiz bizden başka büyük yok vb :D

Geri
Üst Alt