- 1 Ağustos 2014
- 63.803
- 74.990
- 4.338
Niye gitmiyoruz bu işin üstüne
Nasıl sıyrılıyor bu şerefsizler her şeyden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim gidecek ki? bizim yönetim koca sezonu es geçip, hocaya sallamak ile meşgul. fb'nin ekmeğine yağ sürmekten başka hiç bir işe yaramıyorlar, limiti kim takar.Niye gitmiyoruz bu işin üstüne
Gidecek bişey yok bankalarla anlaşma yaptılar işin garibi o anlaşma bizede yaradı onun dışında oyuncu sattılar bisekilxe 20milyon avro para gelir gösterdilerNiye gitmiyoruz bu işin üstüne
bankalarla anlasma yapmadilar borclarini 1 sene erteledi.. BB ile önceden anlasmadigi icin borclarinida erteleyebiliyorlar ve bizim yapamadigimiz ya öyle yada böyle oyuncu sattilarGidecek bişey yok bankalarla anlaşma yaptılar işin garibi o anlaşma bizede yaradı onun dışında oyuncu sattılar bisekilxe 20milyon avro para gelir gösterdiler
2+10yillik anlaşma yaptılar diye biliyorum bizzat koç söyledi hatta onlar sayesinde bizde vadeyi 10yila yayabildik ama tabi bunu detaylı KAP'a bildirmediler onlar için olağan bu durum şeffaflık olmayan bir camiabankalarla anlasma yapmadilar borclarini 1 sene erteledi.. BB ile önceden anlasmadigi icin borclarinida erteleyebiliyorlar ve bizim yapamadigimiz ya öyle yada böyle oyuncu sattilar
2+7 yillik anlasmaya yakin oldugunu söyledi ve olacak heralde dedi ama anlasma halen yok. Evet bu anlasma bizede yariyacak2+10yillik anlaşma yaptılar diye biliyorum bizzat koç söyledi hatta onlar sayesinde bizde vadeyi 10yila yayabildik ama tabi bunu detaylı KAP'a bildirmediler onlar için olağan bu durum şeffaflık olmayan bir camia