Fenerbahçe'nin Ligden Çekilmesi

Ligten çekilmek yetmez bence futbol şubesini komple kapatsınlar belki ülkede ki futbol ortamı huzur bulur. Daha adil ve barışçıl bir lig olur. Ama nerde ağlayıp hakem hatalarıyla bize zirvede tutun çabaları bunlar.

Hava alma ve dizayn operasyonu. Takimi ligten cekmek icin g.t gerekir.

Adamlar TFFnin başına kendi yönetiminden birini getirdi. Cumhurbaskanini kongre uyesi yaptılar, ama hala agliyorlar. Akil alir değil

Defolun gidinde blöf yapıyolar yada bunlar gercekten iflas etti cekiliyoz ayagına kahramanlık yapcaklar akılları sıra

Ya şunlara bi kupa verin.. kendini büyük sanan zavallılar topluluğu..

Fb nin bi kopyası da sporting lizbon dur.. yazık gariplerim kendilerini benfica dan büyük sanırlar ezeli rakibi gibi görürler..

Ağlamayacaksınız adam gibi şampiyon olup gidip avrupadan kupa alıp ondan sonra gelip benle aşık atacaksın ağlak kanarya

ver aglak ali'ye oradan belesten 2 penalti ve kadiköyde bir galatasaray beraberligi, hastanelik bile olsa beni türk hakemlerine emanet ediniz der

@Osman SEDEN

Cas davası muhabbetine döner çekilmek isteyen çekilir lafını etmez

keske cekilseler, bos havlamaktan baska birsey degil bu. Bildigim bileli bunlar heb boyle basarisizligi olaylarla kapatmaktan baska birsey yaptiklarini hatirlamiyorum.

Cekilin gidin... 3 temmuz sonrasi 3 lig dusmesi gereken kulub bugunlerde halen daha basimizi agirtiyor.

Kurtaranlar dusunsun... sucu evirip cevirip geri getirip simdi de "damat" istifa diye bagirirlar....

"CAS davası namusumuzdur"

Has. ordan...

Ulan Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bütün bu yaygara bir tane penaltı için. Keşke çekilselerde ülke olarak en azından futbolda huzur olsa. Ama nerde keşke olsa da kurtulsak. Bence çekilme falan değil bize yardım edin yoksa batacağız şampiyon olamasak demenin ağlakçası.

Son düzenleme:
Bu sezon şampiyon olamazlarsa eninde sonunda isteseler de istemeseler de olacak olan o. Sonrasında da Öz Fenerbahçe F.K. falan olarak dönmeye çalışırlar artık.

Geri
Üst Alt