Fenerbahçe’nin Otobüsü Uçaktan Daha Konforlu!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Akhisarspor deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Fenerbahçe, 15. haftayı küme düşme hattında kapatırken, sarı-lacivertli taraftarlar, gerek Başkan Ali Koç’a, gerek yönetime, gerekse de futbolculara büyük tepki gösterdi.

resim3_6883188_16_9_1544386849-880x495.jpg

Karşılaşma sonrasında soyunma odasına inen Başkan Ali Koç, takımın İstanbul’a otobüsle döneceğini söyledi ve stattan ayrıldı. İstanbul’a otobüsle dönecek olan sarı-lacivertlilerin takım otobüsünde yok yok!

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Fenerbahçe’ye yeni otobüsünü teslim eden Gürsel Turizm, futbolcuların rahatı için her şeyi düşündü.

Uzun yolun en konforlu aracı olmasıyla dikkat çeken takım otobüsünde ses sisteminden sinema sistemine, özel tuvaletlerden, güvenlik duvarına kadar her şey mevcut.

Manisa’dan İstanbul’a gelecek olan futbolcular, konforlu bir karayolu seyahati gerçekleştirmiş olacak.

Özellikle futbolcuların yolda yorulmamaları için özel tasarlanan koltuk araları, uçaklardan daha konforlu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Sözcü

Bunlar gizli Gs li filan mi yahu ? Biri tac hirsizligi der , oteki veriler calinmis der , biri otobus hikayesi uretir

Iyice sacmaladilar artik

Uzun yol hahaha ulan 3 saatlik yol mu uzun :asd:
Akhisar nasıl 3 saat yahu? Haritadan bakıyorum şimdi bence en az 5 saat sürer İstanbul-Akhisar.
Adana-Samsun arasını 10 saatte gidiyoruz biz, nerdeyse yarı yarıya gözüküyor, öyle yollar da kötü değil ha.
Yok inanmıyorum ben 5 saatten aşağı sürdüğüne

Akhisar nasıl 3 saat yahu? Haritadan bakıyorum şimdi bence en az 5 saat sürer İstanbul-Akhisar.
Adana-Samsun arasını 10 saatte gidiyoruz biz, nerdeyse yarı yarıya gözüküyor, öyle yollar da kötü değil ha.

Otobusle 7 saat civari surer

Osmangazi sayesinde.

Guzergahtaki otoyol km si surekli artiyor , hep yeni bir bolumu aciyorlar , bu sureyi de kisaltiyor

Ben sürekli İzmir-Bursa arası gidiyorum arabayla. 4 saat 4.5 saat sürüyor. 4.5-5 saat arasında Akhisar'dan İstanbul'a gitmeleri normal.

Feribot yaklasik 45 dakika suruyor , karayolu ise 1 saatten fazla

Kopru ise 5 dk da geciliyor , o yuzden sureye katkisi diger seceneklerin hepsine gore 30 dk dan cok daha fazla

gursel turizm sozcuye urun yerlestirme vermis olmali

Resmin sag ustune dogru bakarsaniz otobuste Ataturk imzasi var

Bunu bir tek Fenerbahce mi yapiyor

Geri
Üst Alt