Fenerbahçe'nin Planı Kupayı Arena'da Kaldırmak mı?

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Ne dersiniz 28 Nisan'a ertelenmiş diyorlar maç. O zamana kadar liderliği alıp kupayı kaldırma planı olabilir mi?

Son düzenleme:
Sıkıntı yok maç günü de biz veririz bir sahte ihbar analarının stadında kaldırırlar kupalarini

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Oyle bir dedikodu var. Aziz TFF den soz aldim diyordu gecende.

Son düzenleme:
O tarihte bjk sampiyon benim hesabima göre

Herangi bir karar cikmadi ki tarih icin. Aziz babamiz ne zaman isterse o zaman oynariz.

ligin bitimine 3-4 hafta kala oynanacak maç,28 nisanda oynanırsa...dolayısıyla konu kilit.

Son düzenleme:
umarim ozaman dek besiktas her macini alir da o kupa fenerin bir yerinde patlar

her zaman ki gibi ilahi adalet yerini bulacak pisliğinde boğulacaklar boşuna başlarına musallat olmuyo ivan bebekler

28 nisan ise 4 lig maçı sonra oynanacak o tarihe kadar imkansız gibi bisey bu. Onu bunu geçtim şartlar ne olursa olsun Galatasaray bu maçı yenmelidir bahanesi olamaz

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kargalar olacak şampiyon zaten.Mal aziz böle bir planı varsa bile bi tarafında patlar.

Bjk dün yendı baktılar birşeyler ters gidiyor..

24 nisanda trabzon maclari var. sonra antep, basaksehir (d), genclerbirligi ve sivas (d) adamlar tam 4 hafta istanbuldan cikmayacak güzel ayarlamislar 28 nisan iyi düsünülmüs.

buna ilaveten bjk 28 nisana kadar 3 deplasman (kasimpasa, sivas ve akhisar) ve bir iceride mac (bursa) yapacak.

yani super bir tarih buyuk $ikeciler icin.

en mantiklisi koyarsin 6 veya 13 nisana biter gider.

ami burasi Turkiye. burada hic bir mantikli is yapilmaz.

Bunlar bu basiretsizlik ve beceriksizlikle %99.9 planlanmış olsa gene yapamazlar. Adamlarin final korkusu var bikere.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o is bir defa olur zaten fenerasyon artik o uygulamayi kaldirdi kupa son macta veriliyor...

Geri
Üst Alt