fenerbahçe'nin 'rastlantıyla' hep yendiği takımlar

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Hatayspor ile son 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik
Alanyaspor son 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik
Giresunspor son 5 maç 4 galibiyet 1 mağlubiyet
Ankaragücü son 5 maç 4 galibiyet 1 mağlubiyet
Adanademirspor son 5 maç 4 galibiyet 1 mağlubiyet ( 2 galibiyet 2017 kupa maçından )

vee rekorrr tabiki o takımda....
KASIMPAŞA
Son 6 maç 6 galibiyet
Toplamda da aralarında 81 maç oynanmış 69 maçı fenerbahçe kazanmış.

Adı geçen takımların Fenerbahçe'ye karşı çıktığı savunma şekli:

images%20(53).webp

Bizimde buna benzer istatistiklerimiz vardir.. bazi takimlarin bazi takimlara sansi tutmaz renkdas kotu niyet aramamak lazim
katılıyorum bizde bir zamanlar kayseriyi fix yeniyorduk mesela.
ama 6 takım yaklaşık 20-25 takımın iniş çıkışlarla beraber genel olarak yer aldığı bir ligde çok fazla.
aralarından 2-3 takıma eyyam yaparım net şekilde

bi defa haftası gelmişken konuşalım o maç zamanında durumu iyi olsun kötü olsun paşa her zaman laçka baya gırgırına maç yapıyor fb ile genelde fbnin bir kaç oyuncusunu parlatıyor fark yiyiyor. ya forvet oyuncusunu stoper oynattılar bidaha o oyuncu futbol oynamadı nerde kimbilir araştırmak lazım

bakalım bundan sonra ne olacak

Galatasarayın 1957'den bu yana +30 Maç yaptığı en yüksek puan ortalaması tutturduğu takımlar:
1-Konyaspor 2.36
2-Göztepe 2.34
3-K.Erciyesspor 2.30
4-Samsunspor 2.17
5-Denizlispor 2.17

Fenerbahçenin 1957'den bu yana +30 Maç yaptığı en yüksek puan ortalaması tutturduğu takımlar:
1-İstanbulspor 2.65
2-Kasımpaşa 2.50

3-Konyaspor 2.28
4-Altay 2.27
5-Denizlispor 2.26

her takım her takımı yenebilir. bazı takımlar bazılarına ters gelir, kimi kimine üstünlük kurar. konu bu değil.

bir takım nasıl olur da en iyi oyuncusunu, en para eden, geçen sezon en çok gol atmış oyuncusunu "rekabet oluşsun diye" aynı ligde bir takıma BEDAVA verir? buna kim inanır? bu alışverişin perde arkası nedir?

bir de çocuk kandırır gibi, diğer iki takıma da yardım etmişlermiş. bak sen. ne kadar da eli bolsunuz. elinde altın var, plastik var, çöp var, altını birine, plastik ve çöpü diğer ikisine ver, bakın üçüne de yardım ettik "adında".

bu sene de ilk yarıdaki maçta, stoper olmayan elemanı oynat, adam 15 dakikada hataları ile fişi çeksin, maç 6'ya gitsin, sonra tek bir maçta dahi oynatma.

Her takım her takımı yenebilir eyvallah istediği kadar yensin lakin kasımpaşa fener maçlarının normal olduğuna inanan varsa uygun fiyatlı köprü var elimde

Hatayspor ile son 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik
Alanyaspor son 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik
Giresunspor son 5 maç 4 galibiyet 1 mağlubiyet
Ankaragücü son 5 maç 4 galibiyet 1 mağlubiyet
Adanademirspor son 5 maç 4 galibiyet 1 mağlubiyet ( 2 galibiyet 2017 kupa maçından )

vee rekorrr tabiki o takımda....
KASIMPAŞA
Son 6 maç 6 galibiyet
Toplamda da aralarında 81 maç oynanmış 69 maçı fenerbahçe kazanmış.
aralarında fahiş hakem hatalarıda var biliyorum ama sonuç olarak:

YAZ TAHTAYA BİR DAHA.
Kasımpaşa 6 puan
Ankaragücü 6 puan
Alanyaspor 6 puan

Kasımpaşa-Fenerbahçe - 83 maç - 72 fb galibiyeti.

Fenerbahçe - Rizespor son 20 maçta 17 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet onu da Okan Burum hocamız eze eze 3-0 yenerek yaptı. Eğer Okan hoca olmasaydı muhtemelen o maçta satış işlerine girerlerdi.

fvihh69.png

Sokan Buruk hocamız olmasa 2017/18 sezonu şampiyonu olacaklardı sayın hocamız Akhisar ile fenere karşı içeride, dışarıda, kupada her yerde il il gezerek koydu.
Hocami eleştiriyorum bazen ama bunlarda yem etmek istemiyorum. Biraz daha dikkatli olsun. Takingtili olmasin

Geri
Üst Alt