Fenerbahçe'nin Sahası Kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu karar bence siyasi bir karar. biraz objektif olun arkadaşlar.(not: hasta gs liyim.)

Ben burdan dikkat edersen takımı övüyorum. Ayrıntıya dikkat ;)

Ben de perçinliyorum bunu. Dikkat.;)

Her maç küfreden,örgüt kurmak ve şikeden ceza almış bi herifi kahramanlaştırıp adeta ona tapma noktasına gelmiş adamlar kalkmış karar siyasi diyor. Bu kadar namussuz aynı ülkede nasıl toplanabildi hayret verici bir olay.

Saçma bir karar fiyasko bu TFF.

Stadi kapanmayan takim kalmaz ligde

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence yanlış karar ve haksızlık. Çünkü tamamen siyasi bi karar. Mustafa kemal'in Askerleriyiz tezahuratı ne zamandan beri ayrımcılık ve çirkin oldu ki?

Sinan Engin tahkim onamayabilir dedi bu diyosa bişeyler yumurtlamışlardır buna.

Fenerbahçe'ye Torku Konyaspor maçında taraftarın yapmış olduğu kötü tezahürat nedeniyle verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının kaldırılması kesinleşti.

Tahkim Kurulu'nun bugün aldığı kararla Şanlıurfaspor'un 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezasını kaldırmasınnı Fenerbahçe için de emsal olması bekleniyor.

Eskişehire yenildiler. Haftaya Sivas yatmazsa orada da puan kaybetme ihtimalleri var. Öteki haftada seyirsiciz Kasımpaşa maçı. Önümüzdeki 2 hafta çok önemli. Puan farkı ciddi bir şekilde kapanabilir. Amin inşallah

Fenerbahçe'ye Torku Konyaspor maçında taraftarın yapmış olduğu kötü tezahürat nedeniyle verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının kaldırılması kesinleşti.

Tahkim Kurulu'nun bugün aldığı kararla Şanlıurfaspor'un 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezasını kaldırmasınnı Fenerbahçe için de emsal olması bekleniyor.

Rezalet ya. Uygulamayacagin kurali neden cikariyorsun. Bu tff rezalet REZALET!

bence yanlış karar ve haksızlık. Çünkü tamamen siyasi bi karar. Mustafa kemal'in Askerleriyiz tezahuratı ne zamandan beri ayrımcılık ve çirkin oldu ki?

bu karar bence siyasi bir karar. biraz objektif olun arkadaşlar.(not: hasta gs liyim.)

Kardeşim statda mıyıdınız?Twiter'da fenerliler bir goygoy çıkartıyor sizde üstüne atlıyorsunuz.

İlk olarak sınırdaydılar daha önce 4 kez olmuştu.

2. olarak ben karar çıkınca antuya baktım.Bazıları sizin yaptığınız muhabbeti yapıyorlardı.Ama maça gidenler küfür olduğunnu kabul ediyordu.Ama az bi topluluk yapmış diğerleri protesto etmiş ama durum budur.Tvler de twiter de fener yavşaklığı ile hükemeti düşürmeye çalışanlara inanmayın.

Aç Ulusal ve ya Halk tv'yi her dk feneri aklıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt