Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde 3 Eleme Oynaması Kesinleşti

valla ben iş yerinde de bunu dillendiriyorum 2 yıldır. fanatik bir fenerli abimiz var ama en uç noktada yaşayanlardan aklını yitirenlerden. ona da diyorum abi bak samimi söylüyorum umarım katılırsınız diye.yok öyle avantadan puan kasıp artistlik yapma işi. gidiceksin o ingiltere ispanya almanya italya artık neyse, ordan yiyiceksin efendi gibi 3-4 tane. moralin yerlere düşecek öyle geleceksin liginde oynayacaksın. fındık kadar beyinleriyle bizle dalga geçtiklerini sanıyorlar ya bazen, bi görelim baba gidin bakıyım bi city deplasmanına bayern deplasmanına, bi de sizi görelim. ligde alacakları puanı en az 10 puan aşşağı çeker.

Hakikaten öyle.

City deplasmanında Juventus deplasmanında ne bileyim bir Liverpool deplasmanında hatim indirdik burada olumsuz anlamda tarihe geçmeyelim diye. Kolaysa aynı psikolojiyi onlar da yaşasınlar bir.

Lig aşamasında 8 maçta 1 mağlubiyet aldığımız UEFA Ligi serüvenimizi hezimet olarak görüyoruz. Düşünsünler kalite farkını.

Cl cok yipratici ama yinede katilsinlar istemezdim sanirim. Bunlar icin sampiyon olamamaktan daha uzun suren seri clye gidememek he cok sallamiyorlar gibi ama. 18 yildir yapamadigimizi yaptik sira digerinde diye bir motivasyon unsuruda yaratabilirler kendilerine. Daha once 150 defa felan soyledim sporun mental kismini cok hafife aliyorsunuz. Clye gitmeleri fiziksel yipranmadan daha buyuk arti yazabilir bunlara gidemesinler bosver

Cl cok yipratici ama yinede katilsinlar istemezdim sanirim. Bunlar icin sampiyon olamamaktan daha uzun suren seri clye gidememek he cok sallamiyorlar gibi ama. 18 yildir yapamadigimizi yaptik sira digerinde diye bir motivasyon unsuruda yaratabilirler kendilerine. Daha once 150 defa felan soyledim sporun mental kismini cok hafife aliyorsunuz. Clye gitmeleri fiziksel yipranmadan daha buyuk arti yazabilir bunlara gidemesinler bosver

Yok ya, köy takımlarını yenip bize hava yapıyorlar.

Fenerbahçeyi en son Bayern'e karşı izlediğimizde dostluk maçı olmasına rağmen adamlar yerlerde yatıyordu acıyın durun daha atmayın diye.

Zor takım yok. Çerez takımlar maalesef. FB geçemezse kendi mallığından geçemez.

Yok ya, köy takımlarını yenip bize hava yapıyorlar.

Fenerbahçeyi en son Bayern'e karşı izlediğimizde dostluk maçı olmasına rağmen adamlar yerlerde yatıyordu acıyın durun daha atmayın diye.
Tamam da bu iyi bir şey değil ki, kendi seviyelerini fark ederler ve ona göre top oynarlar kendilerini geliştirmek zorunda kalırlar CL ye katılırlarsa. CL de sonuncu olmaları bile onlara maç tecrübesi kazandırır. Lige ikinci devreye net pozitif yansır

bunlar yağmurlu hada su bulamasın. şampiyonlar ligine filan katılamasınlar. mümkünse avrupada tüm rakiplerine yenilsinler.

Bu işin Play - Off u var zaten orada kiminle eşleşecekleri önemli.

Fenerbahçe'nin, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu.

🇧🇪 Union SG
🇨🇿 Sparta Prag
🇦🇹 Sturm Graz / Hearts 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
🇳🇱 NEC Nijmegen
Union fenere SG der
Sparta maçı kolay kolay pragmaz

Union fenere SG der
Sparta maçı kolay kolay pragmaz

Play Off‘talar diyebiliriz

Orda da Bodo veya Lyon ile oynayacaklar sanirim

sampyinolar ligine katilmalari gerekiyor artik, yoksa bu sene sampiyon olamayiz.

Bir zahmet girsinler. Neredeyse 300 milyon harcadılar

Her sene tonla para saçıyorlar. Saçma sapan takımlara elenmeyip CL’ye girsinler, girsinler de Bayern, Liverpool, City gibi takımlarla görelim gerçek UEFA sırasındaki yerlerini. Kaç yıldır Trnava, Zimbru vs ile oynayıp hava atıyorlar

fb elenmesın dıyenler icten ice fenerliler yanlıs takımı tutuyorsunuz malesef

sırf gs başarılı diye gs tutmayın özünüze dönün

Bunlar CL yaparsa, lig döneminde bize karsi oynayabiliyorlar mi? Yoksa anca son 24 de mi eslesme firsati oluyor?

3.tur hearts gelirse yada en kötü play offta lyon yada bodo'ya banko elenirler. Bu beyinsizler giremez, girmesinlerde zaten.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt