fenerbahçe'nin skrtel'e 7 milyon euro bonservis ödemesi

Bu bonservis parası doğru ise ciddi anlamda saçmalamışlar derim. İyi oyuncu mu ? Evet. Ama kalkıp bu şartlara bu oyuncuyu almak başarı falan değil. Kaçan şampiyonluk sonrası tepkileri susturmak için transfer yapıyor Aziz Bey yine ve yeniden. Sanırım akıllanmayacak. Artı gidenlerin yerini doldurmaya çalışırken sürekli defans hattına yatırım yapmaya devam ediyorlar. Fenerbahçe geçen senekinden hallice olur. Fikrop Aziz'i yine gaza getirdi. Bu transfer işlerinde iyice tuzağa düşürmeye başladı Beşiktaş Fenerbahçe'yi. Beşiktaş almasın diye oyunculara ciddi rakamlar ödüyorlar.

Yaw ne olacak ya ferit vermistir ya da nihat. Buyuk ihtimalle nihat vermistir bizim rivadan voleyi vurdu ya atmistir 3-5 bir sey.

kjaer-skrtel

bence gayet etkili bir ikili oldu.

biz de serdar-koray takılırız artık.

normal bır para

azizim isi saglamdir. fenerbahcemize ceza getirecek seneye

azizimin isi saglamdir. fenerbahcemize yine men getirecek seneye

Fenere güzel geçirmişler. Neyini bu kadar tartışıyor sunuz yahu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İstediği kadar iyi olsun. Bu yaşta bi transfer maksimum Ujfalusi maliyetinde olmalıydı ki performans olarak zaten o kadar iyi olmayacaktır. Tartışmasız ağır kazık.

D5803 cihazımdan gönderildi

içtenlikle söylüyorum bizim serdar aziz transferi bile fiyat -performans olarak daha iyidir..adamlar 32 yaşındaki adama 7 milyon bayılmış..skrtel kesinlikle iş yapacaktır ama çok yüksek bir rakam ödemişler

maddi açıdan sağlam girmiş şikecilere maddi açıdan skandal bir transfer lakin teknik olarak wan der wiel kjaer skrtel bir tanede sağlam sol bek alırlarsa 3 maçta 1 gol anca yerler herhalde anasını satim

Neden ne verildi, ne alındı muhabbetini biz yaparız ki sürekli? Ben şuna inanırım, sen toplam 50 verirsen doğru hamlelere 60 geri alırsın günün birisinde.

Hele ki biz Tarık gibi çöplere o paraları verdiysek bu adama daha fazlası da verilir, en azından doğru hamle olma ihtimali binlerce kat daha fazla.

valla hiç laf etmeyin bana göre ufa etkisi yapar taş gibi sert stoper bizim lige hrtür uyar burası epl degil

ayrıca 7milyon çok degil chedjou denen armuta 6.5 milyon euro verdik hatırlayınız 1-2 milyona afrikada tonla vardır arasan

Baktığınız zaman 32 yaşındaki adama 7m gerçekten gereksiz bir para ama Serdar'a 4.5 vereceğime buna 7 verirdim en azından 3 sene kafam rahat ederdi. Bakalım Aziz efendi utandırır inş bizi...

şikirtel gerçekten çok iyi stoper özellikle aggerle beraber oynadıkları zaman cok iyidiler

ama şikecilerin başında perreira denen antrenör bozması dogan görünümlü şahin durdugu sürece şampiyonluk şansları zor

aziz daha cok soyunma odalarına inecek

Geri
Üst Alt