- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Forma sponsoru Tüpraş olmuş.
Bakalım Koç şirketleri üzerinden ne kadar para aktarılacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ali Koç, Sivasspor karşılaşmasına yeni sponsorla çıkacaklarını açıklarken, bu sponsorun Koç Grubu’na ait Tüpraş firması olduğu öğrenildi. Tüpraş’la 3 yıllık anlaşmaya varıldığı ve her yıl 14 milyon liralık katkı sağlayacağı bildirildi. (Star)Forma sponsoru Tüpraş olmuş.
Bedava olmuş ona rağmen bizimkinden fazlaAli Koç, Sivasspor karşılaşmasına yeni sponsorla çıkacaklarını açıklarken, bu sponsorun Koç Grubu’na ait Tüpraş firması olduğu öğrenildi. Tüpraş’la 3 yıllık anlaşmaya varıldığı ve her yıl 14 milyon liralık katkı sağlayacağı bildirildi. (Star)
Huawei'nin verdiği 4 m euroyu beğenmedik Aysal döneminde.
Şu an onun 3te birini alıyoruz.
Aliağa mi Batman mi
Bedava olmuş ona rağmen bizimkinden fazla
NE DİYON LANLira değil Euro diye görmüştüm ben ama bakalım resmi açıklamayı. Euro da makul değil öyleyse.
NE DİYON LAN
Yıllık 14 m euro mu14 Milyon Euro Lira değil diyorum.
Resmi açıklama var mı?
Evet begenilmiyordu cünkü Samsung'u falan bekliyordu millet. Akil tutulmasi.

günümüz şartları düşünülürse koc dahi olsa cok zor dediğin.Lira değil Euro diye görmüştüm ben ama bakalım resmi açıklamayı. Euro da makul değil öyleyse.
Yok ya ben de pek beğenmemiştim ama büyük strateji hatasıymış sonrasında adamlar büyüdü ciddi şekilde.2.Forvet olarak Niasse, Sakho aman gelmesin çöp diyolardı aynı kişiler şimdi As forvet Eren.
günümüz şartları düşünülürse koc dahi olsa cok zor dediğin.
Geçen haftalarda basında çıkan haber
''Fenerbahçe Kulübü forma sponsorluğu için Qatar Airways ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin kasasına 3 yıllık olan anlaşma için 104 milyon TL girecek.''
Ali Koç, Sivasspor karşılaşmasına yeni sponsorla çıkacaklarını açıklarken, bu sponsorun Koç Grubu’na ait Tüpraş firması olduğu öğrenildi. Tüpraş’la 3 yıllık anlaşmaya varıldığı ve her yıl 14 milyon liralık katkı sağlayacağı bildirildi. (Star)