Fenerbahçe'nin Süper Kupa Açıklaması Dezenformasyona Yol Açtı

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
Tek Yumruk
Fenerbahçe'nin iptal edilen maçla ilgili ali koç’a yapılan suçlamalar hakkında açıklama yapması Süper kupanın iptal edildiğinin zannedilmesine yol açtı.

Saçmalık. Sırf Arabistan'da oynansın kararını alanların bir tarafı yanmasın diyedir.

Yani takvim sıkışık, tamam ama oynansa idi keşke bir şekilde. Kupa almak güzel olurdu bunlardan.

Kupamızı gönderin, acil.

Huzur Mahallesi, RAMS Park, 34396 Şişli/İstanbul

Kupa sayımız eksildi diye yorumladım

Koc Nisanda kesin oynanacak diyordu gecen hafta

Adamin tek bir lafi dogru degil yaw

Resmi aciklama mi?

Edit: evet oyleymis simdi gordum

Tamam ertelenmiş olabilir de niye iptal ediliyor ki? Oynanmasına engel olan şey nedir?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi ortak mutabakat ile iptal edildi DHA

baktılar bunlar fenere fredliylem bile çakar...hemen iptal geldi.

sezon başlamadan oyantması gereken şey - gerekirse ilk hafta maç oynatmazsın bunu oynatırsın.

TFF'nin haline bak. Para geliri sağlaycak dediği şey oynatamadı bile.

fenerbahçe bugün bir açıklama yayınladı ve orada arabistan’daki finalin mütabakat sonucunda iptal edildiğine vurgu yaptı. bizim anlama sorunu olan medyamız da süper kupa finali iptal edildi diye haber yapıyor. böyle iptal yok. en azından şimdilik. eğer olursa bunu açıklayacak mevki de federasyondur. onlardan da böyle bir açıklama gelmedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi ortak mutabakat ile iptal edildi DHA
Biz neden kabul etmişiz ki böyle bir şeyi? Ya illa takvim sıkışık diye kupadan mı olalım. Tamam belki kaybedebiliriz ihtimal dahilinde sonuçta ama favori biz idik. Üzüldüm açıkçası.

Geri
Üst Alt