Fenerbahçe'nin Süper Kupa Açıklaması Dezenformasyona Yol Açtı

kolay çözüm madem oynanmayacak - bu sene şampiyon olana verilsin gitsin.

hatta ve hatta şampiyon belli olrusa ligdeki maçta galip gelende alabilir - istedikleri stada alsınlar maçı. lig açısından anlamı olmazsa (kimse 2inci olamaz başka nede olsa)

alın bi stada oynayalım - her yerde çakalım.

yalı çocuğu nisan'da oynanacak diyordu. g** korkusundan bunlar iptal edelim demiştir kesin.

Resmi açıklama yok. Kuşlar bir şeyler yazmış fakat arabistandaki iptal hakkında.

"29 Aralık 2023 tarihinde Galatasaray Sportif A.Ş.-Fenerbahçe Futbol A.Ş. arasında oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, katılımcı takımlar ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında verilen ortak mutabakat neticesinde iptal edilmiştir."

Ya bu ilk iptal edilen maçı diyor, ertelenmiş halinin iptali değil bence. Maç iptal olcaksa feneremi kaldı Tff açıklar, yani açıklamalı diyim.

Bunların çabası algı olayı, dezenfermasyon falan diye ağlamışlar, cimer de git tff ile konuş demiş.

Gereksiz bir kupa boşuna fikstürü zorlaştıracak bir maç. Alsınlar bir taraflarına soksunlar kupayı. Bence bundan sonra da süper kupa falan olayına hiç girmesinler.

Mantıklı, aşırı sıkışık fikstür, zaten gazı kaçtı bu seneki kupanın.

Fenerbahçe Türkiye kupasını alırken şike yaptı diye yorumladım

çok anlam yükleniyor

bu kupanın aynısı ispanyada Kral kupası- EPL de Charity Shield diye geçmiyor mu . Kimsenin pek umursamadığı sembolik işler.

koyarsınız sezon sonuna bir maç olur biter - iptali anlamsız ötesi

Resmi aciklama mi?

Edit: evet oyleymis simdi gordum
fenerin açıklaması var da orada da arabistan'daki iptali kastediyor olabilirler
dha'dan çıkmış haber de
bilemedim şimdi
ortak bir iptal kararı olsa yine tff ve 2 kulüp açıklama yapardı sanki
erken davranmış olabilirim başlık için

Yazıklar olsun böyle karar mı olur.

Temsili olacak şekilde kupayı ortadan ikiye bölüp (Teknik olarak muhtemelen mümkün değildir ama o şekilde iki kupa yapılabilinir) her iki takıma göndersinler. İki takımda müzesinde sergilesin. Altına da güzel bir açıklama yazısı yazılır. Arap topraklarında atamıza saygısızlık yapıldı biz de maça çıkmayı reddettik gibi bir yazı...

arenadaki maçtan önceki hafta içi oynansın 4 gün içinde iki sefer çakalım bunlara.

Geri
Üst Alt