Fenerbahçe'nin Süper Kupa Açıklaması Dezenformasyona Yol Açtı

İptal falan yok, DHA nın haberi fenevin açıklaması ile ilgili. Onların açıklaması da şunu diyor;

-maçın iptal olmasının algısını k.o.ç a yüklediler, algı yaptılar, ağlıyoruz yardım edin. cimere başvurduk 2 kere.

-Cimer: muhattabın ben değilim bakanlık değil git tff'ye ağla.

-fenev: ok. takipçisiyiz.

fener gene Ali Y. Koç savunması açıklaması yapmış DHA da ki habere göre.

İptal söz konusu değil gibi
Yanlış bilgi için kusura bakmayın GSC ✋

Iptal edilmedi (yanlis anlasilmis) diye revize edelim basligi

iptal edilmesi saçma. Bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Tarihi belirlenmemiştir. Yoksa yazın oynatırsın lig başlamadan.

Dunku macin 15.dakikasinda Ali Buyukeksi'ye Super Kupa finalinin derhal iptal edilmesini söylemiştir.

İptal söz konusu değil gibi
Yanlış bilgi için kusura bakmayın GSC ✋
screenshot_20240217_004759_gallery-jpg.235193

peki fenerin bu konuda ismimizi kullanmaya bir tarafları yemeden malum başkanlarını koruma adına yaptıkları açıklama...

...neden çok beklentileri olan,üzerine algı yaptıkları a.gücü galibiyeti arkasından geliyor ?

maksat gündem çalkalansın. "GS övülmesin - gene fener konuşulsun, fenere ters bakanlar akıllı olsun" mantığında yapılmış açıklama.

salaklar.

Sezon biter bitmez TR sinirlari icinde bu mac oynanmali. Sonra Euro 2024'e salariz oyunculari.

Bu ülkenin ne gazetecisi gazeteci ne de editörü editör be kardeşim.

Fenerbahçe kendi açısından olayları anlatmak için böyle bir başlık atmış. İptalin sebeplerini anlatmışlar ve Ali Koç'u aklayan ifadeler kullanmışlar.

Velhasıl iptallik bir durum söz konusu değil.

Buradaki arkadaşların suçu yok, fenerin açıklamasını Türkçe bilmeyen twitter haber sayfaları copy paste yaparak dezenformasyona sebep oldu.

nisanda büyük ihtimal biz ve fener avrupada havlu atatriz orda oynariz herhalde

Sezon biter bitmez TR sinirlari icinde bu mac oynanmali. Sonra Euro 2024'e salariz oyunculari.
diyorum ya - gene biz büyüklük gösterelim.

eğer ligdeki maç anlamsız hale gelirse (çünkü ilk 2 garanti zaten - şampiyon belli olursa) o maç tarafsız stada alınsın kupa maçı olsun - skoru lig istatistiğinede geçsin.

en kötü abzürt çözüm yani - oynatılamaması gibi durum söz konusu olamaz. oluyorsa tamamen feneri koruma hareketi.

Geri
Üst Alt