Fenerbahçe'nin Toplam Borcu 10 Milyar Liraya Dayandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1686993819001.png

Erol Bilecik, Fenerbahçe SK 2022 Olağan Mali Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Fenerbahçe'nin borcunu € 386M'ya düşürdüklerini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü ve bağlı ortaklıklarının 31 Aralık 2022 itibarıyla borcunun 7 milyar 686 milyon lira olduğu açıklandı.

Fenerbahçe SK'nın 2021 yılında 169M TL vergi ödemesi yaparken, 2022'de nakdi olarak 340M TL olarak vergi ödemesi yaptığı açıklandı.

Erol Bilecik: "Bankalar Birliği'ne 576 milyon TL ödeyeceğiz. Devletimize ve yetkililerimize sesleniyoruz, bu sürdürebilir bir tablo değil. Hem bizim için hem de diğer kulüpler için sürdürülebilir değil."

10 milyar tl yapiyor yaklasik

bakalim medya tl olarak bir hesap koyacak mi önümüze

Başkan adayı çıkmaması çok normal 10 milyar borcu olan kulübe kim başkan olmak ister yav.

Amatör branşlara bukadar yatirimi neye göre yapiyor bunlar

Bizim net borc 230 milyon euro idi en son hatirladigim kadariyla. Bunlarin kac yildir sampiyonlugu olmamasini hesaba katarsak bizden fazla olmasi cok dogal.

Ben hiç zannetmiyorum biliyor musun. Bukadar borç birtek futboldan cogalmaz

Futbol yüzünden çoğaldığını söylemiyorum ki.

Atıyorum erkek basketbol takımlarının bütçesi 25 ise bunun yarısından fazlasını sponsor karşılıyordur. Elbette şampiyonluk bile gelse en üst düzeyde yine zarar yazıyor kulüp. Euroleage şampiyonluğunun bile getirisi olmuyor. Zaten hiç bir kupanın getirisi dünyanın hiç bir yerinde bütçeden fazla vermiyor.Sponsorluklar, pazarlama stratejileri vs gibi gelirlerin yoksa şampiyon dahi olsan alacağın para beş para etmez para.

Süper Lig şampiyonluğunun getirisi bile Parades'i almaya yetmez yani :)

kafalarına göre logo uydurdukları gibi kendi paralarını basıp borçlarını ödesinler. :ddd

su veren itfaiyenin hortumunu :dd

Geri
Üst Alt