fenerbahçe'nin totalde en fazla maaş ödediği futbolcu

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
volkan yada alex aklima geldi.

volkan 2012 de 2.5 aliyormus alex ise 3.2 m euro maas yazilmis imza ve bonuslar haric

Ama kabaca hesapla volkan 17 yil forma giymis 5 yili caylaklik desek. 12x2.5 : 30 m euro ceplemis.

Taliscanin 1.5 yilda alacagi kemiksiz 23 m euro deli para.

ayni basligin galatasarayini actim birazdan bjk sini acacaktim ama bos elestiriler nedeniyle acmayacagim. Admin acsaydi ayni tepkiyi verir miydiniz?

bu hususta sanırım musleraya yaklaşabilen olamaz

ayni basligin galatasarayini actim birazdan bjk sini acacaktim ama bos elestiriler nedeniyle acmayacagim. Admin acsaydi ayni tepkiyi verir miydiniz?
evet... fenerin iç işleri konusunu biz niye ayrı konuda konuşalım. feenr konusu oluyor .

transfer nöbeti dahilinde zaten bahsediliyor defalarca ne kadar yüksek meblağ işlerine giriştikleri.

Volkan ve Alex bu paraları sonuna kadar hak ettiler. Alex büyük katki verdi. İstatistikler ortada. Keşke bizde oynasaydı diyebileceğim futbolcu ki karakteri de güzeldi adamın.

Volkan ise tam çirkef adamdı. Her maç bizi kızdırdirdi ama kalesini de korurdu. Volkan'in taklitini yapmaya çalışan bir köpek var ama onun performansı saha dışında sadece.

volkan yada alex aklima geldi.

volkan 2012 de 2.5 aliyormus alex ise 3.2 m euro maas yazilmis imza ve bonuslar haric

Ama kabaca hesapla volkan 17 yil forma giymis 5 yili caylaklik desek. 12x2.5 : 30 m euro ceplemis.

Taliscanin 1.5 yilda alacagi kemiksiz 23 m euro deli para.
bi de o zamanın parasına göre değerlendirmek lazım
2010un falan 2.5u şu anın kaçına denk geliyordur acaba. 5den aşağı değildir

Geri
Üst Alt