Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosunda 2 İsme Şok!

mal lan bunlar, fernandao bize gelseydi keske, aatif da josue kalibresinde yeterince iyi topcu bence

emenike'nin oldugu yerde fernandao'nun oynamamasi

devre arasi sightorssonu postalayip fernandao yu almak lazim

Bikmadiniz mi Anadolu cöplerinden?

Fernandao öküzün teki, bir de hala su adami istiyorsunuz ya gercekten pes.

Fernandao geçen sezon onlar adına en çok gol atmış AL'de yanılmıyorsam.

Kes cahil almancı.

Önermedim, bize katki sağlardı dedim

Okuma yeteneğini geliştir allah aşkına

Ayrıca Bakambu ne alaka :D
Ne diyon cahil türk? Zamaninda egitimsizligini ispatlayarak egitimsiz damgasini vurdugumdan beri ciddi bi kuyruk acisi seziyorum cahil türk.

Bu arada yanilmiyorsam Umut Bulut'ta 150ye yakin gol atti. 100 üzeri atti kesin.

Son düzenleme:
Robben e yazik olmus

Ne diyon cahil türk? Zamaninda egitimsizligini ispatlayarak egitimsiz damgasini vurdugumdan beri ciddi bi kuyruk acisi seziyorum cahil türk.

Bi halt yapmadın allahın zırcahili. O bahsettiğin şeyde bile hatalıydın. :D

Almanya'da yaşayan en cahil, en dik kafalı türksün. Valla almanya hükümete acıyorum, 28 yıldır senin gibi bir tuhaf vatandaşa bakmak zor iş olmalı.

Ömerden tokat yedi
Pukiden tokat yedi
Engin Şişmandan tokat yedi
Benden defalarca tokat yedi
Adminlerden tokat yedi

Yasinden bile tokat yedi. :d

Bi halt yapmadın allahın zırcahili. O bahsettiğin şeyde bile hatalıydın. :D

Almanya'da yaşayan en cahil, en dik kafalı türksün. Valla almanya hükümete acıyorum, 28 yıldır senin gibi bir tuhaf vatandaşa bakmak zor iş olmalı.
Cahil ne demek? Kabaca bilgisiz demektir.

Senin egitimsiz oldugunu dedigim gibi ispatlamistim, o mesaj baya baya begeni de toplamisti, kabak gibi ne oldugunu ortaya cikarmistim.

Simdi gelelim bana: Bilgisiz'miyim? Avrupa ögretim sisteminde en yüksek diplomasi elde edip, management sektöründe bachelor ve master yapmis biriyim 30un altinda.. az biraz türkce ile olmakla birlikte 5 dil bilirim.
An itibariyle iyi bir is sahibiyim, allaha sükür rahat yasayabiliyorum..

Simdi gelelim sana: Egitimsiz olmak yaninda forumda en büyük kilibik sensin, hic bir tartismaya girecek yüzün olmamakla birlikte baska üyeler tartisinca, evinin balkonundan küfür edercesine tartismaya dahil olmaya calisiyorsun, forumda takan allahin kulu yok ama..

Soralim senin gibi bir kisilige, ben cahil'sem sen nesin?

Kendini avutan zavalli birisin yahu, baska aciklamasi yok ki. O kadar ciddiye aliyorsun ki, resmen avutuyorsun kendini. Biraz sosyal hayata dön istersen.

Son düzenleme:
Cahil ne demek? Kabaca bilgisiz demektir.

Senin egitimsiz oldugunu dedigim gibi ispatlamistim, o mesaj baya baya begeni de toplamisti, kabak gibi ne oldugunu ortaya cikarmistim.

Simdi gelelim bana: Bilgisiz'miyim? Avrupa ögretim sisteminde en yüksek diplomasi elde edip, management sektöründe bachelor ve master yapmis biriyim 30un altinda.. az biraz türkce ile olmakla birlikte 5 dil bilirim.
An itibariyle iyi bir is sahibiyim, allaha sükür rahat yasayabiliyorum..

Simdi gelelim sana: Egitimsiz olmak yaninda forumda en büyük kilibik sensin, hic bir tartismaya girecek yüzün olmamakla birlikte baska üyeler tartisinca, evinin balkonundan küfür edercesine tartismaya dahil olmaya calisiyorsun, forumda takan allahin kulu yok ama..

Soralim senin gibi bir kisilige, ben cahil'sem sen nesin?

1. Zekasını pazarlayan birisi zekalı değildir. . Sürekli benden farklı düşünen kisilere 8 yaşında gibi saldırıyormuyum? Hayır.

Sen yapıyorsun.

2. Hiç birşey ıspatlamadın işte. :D o kadar kötü anlama yeteneğin var ki, insanlar mesajını likeledi diye haklı olduğunu sanıyorsun. O mesaj hakaretli ve aysali savunduğu için likelendi.

3. Ben senin gibi insanlar gibi mal mal tartışmalar yapmıyorum. Son günlerde herkesten tokat yedin hala konuşuyorsun.

Oldukça bilgili birisiyim ve bilgimi ve görüşlerimi genelde medeni bir şekilde söylüyorum. Senin gibi anlama yeteneği az olan biri gibi saldirmiyorum.

Master yapmışsan master yapmış gibi degil, 13 yaşında internete yeni girmiş bir ergen gibi davranıyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
1. Zekasını pazarlayan birisi zekalı değildir. Aptaldır. Ben mesela 21 yaşında Hollanda'da Üni bitirmiş bir insanım. Burada her allahın gününde bunu söylüyormuyum? Sürekli benden farklı düşünen kisilere 8 yaşında özürlü gibi saldırıyormuyum? Hayır.

Sen yapıyorsun.

2. Hiç birşey ıspatlamadın işte. :D O kadar cahil, naif bir yaratıksın ki, o kadar kötü anlama yeteneğin var ki, insanlar mesajını likeledi diye haklı olduğunu sanıyorsun. O mesaj hakaretli ve aysali savunduğu için likelendi.

3. Ben senin gibi özürlü braindead insanlar gibi mal mal tartışmalar yapmıyorum. Son günlerde herkesten tokat yedin hala konuşuyorsun.

Oldukça bilgili birisiyim ve bilgimi ve görüşlerimi genelde medeni bir şekilde söylüyorum. Senin gibi anlama yeteneği sıfır olan bir zırcahil gibi farklı düşünenlere it gibi saldirmiyorum.

Master yapmışsan master yapmış gibi degil, 13 yaşında internete yeni girmiş bir cahil ergen gibi davranıyorsun.
Devamini okumadim, hadi gec. He canim zekami pazarliyorum, her 3. mesajimdan anlasilir gibi. Yeter ki sus simdi, yine 3 aylik alinti yapma limitim dolmustur senin icin.

Son düzenleme:
Senin yüzünden Avrupa'da yaşayan Türkleri sevmiyorlar Hakan. Çok cahilsin kardeşim. Çok

Kavga dediğin böyle olmaz gençler az biraz hırçınlaşın.

Amsterdam'da beyinini dumana vurmus cahil bir türk icin fazla zaman harcamamaya karar verdim.

adam cahil olabilir cahil şükrü der geçersin LAKİN ısrarla "CAHİL türk" deyince ırkçılığa kaçıyor bu hakan ben rahatsız oldum.

adam cahil olabilir cahil şükrü der geçersin LAKİN ısrarla "CAHİL türk" deyince ırkçılığa kaçıyor bu hakan ben rahatsız oldum.
Cahil türk diyerek sadece kendisini kastettigimi bir kez daha söyliyim ozm. Ama cahil konusunda katildigin icin tebrik ediyorum, gözden kacacak gibi degil.

Ama biliyorsun kendi adini egitimsiz olarak belirlemistik.

Almanlarlardan tokat yer.
Almancılardan tokat yer.
Buraya gelir, burada tokat yer.

Omo mostor yoptom. Hahaha

Geri
Üst Alt