Fenerbahçe'nin Ülke Futbolu Kaygısı!

Burak Keskin

10 Numara!
Fenerbahçe Spor Kulübü, PFDK'ya sevkedildiğini resmi internet sistesi aracılığıyla duyururken gerekçeleri de anlattı. İşte kulüpten yapılan o açıklama:

"Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligin 29. haftasında, 13 Nisan 2014 Pazar günü MP Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından aşağıda yer alan gerekçeler ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.

Bu gerekçelerin ilki müsabakanın bitiminden ve hakem ve misafir takım oyuncularının oyun alanını terk etmesinden 15 dakika sonra 13-14 yaşlarında bir çocuğun yeşil zemine girip sevinç gösterisinde bulunmasıdır.

İkinci ve diğer gerekçe ise aşağıdaki raporda yer alan tezahüratlardır.

Kendi taraftarımız önünde, olası şampiyonluğumuzu kutlamak adına evimizdeki ilk maç olan Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde, bu gerekçeler ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmek, kabul edilemez.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak olası şampiyonluk kutlamalarımıza gölge düşürecek ve uluslararası anlamda da ülke futbolumuza ciddi anlamda prestij kaybı yaratacak bu yanlıştan bir an önce geri dönülmesini temenni ediyoruz."

Sen 30 dakika topluca küfret sonra da neymiş prestij kaybıymış.Böyle yüzsüz bir camia olmadı, olamaz, olmayacakta.Çok değil 2 sene önce sahanız da karanlıkta kupa kaldırdık.Işıkları söndürürken bu kaygınız neredeydi?! Şikenin dibine vurduğunuz da, , aklanmak için başımıza siyaset ve Demirören belasını sardığınızda bu hassasiyetiniz neredeydi?

isterse evindeki oynayacagin son mac olsun. istersen kulubun yapacagi son mac olsun.

Cezai bi durum varsa cekilmelidir. ilk maci son maci yok bu isin

fenerbahçenin resmi site açıklamaları karı dır dırı gibi geliyor bana..

lanet olası feneraller

O kısmı zaten dalga geçer gibi.İnsan da biraz utanma duygusu olur.Ülke futbolunun ortasına sevgi koymuşsunuz, prestij kaybından bahsediyorsunuz.

hayır cümle alem çalkalanıyor. tüm dünya şikeci fener diyor bunlar " ülke futbolunun uluslararası presitiji"nden bahsediyor...

cidden ben defalarca söyledim; bunlar bizi dumura uğratıp meydana tek başına sahip olmaya çalışıyorlar.

hani atom bombası vardır silah olarak, top tüfek vardır, kimyasal silah falan.

bunlarında silahı " kendilerine karşıt olanları salak saçma açıklamalarla psiko travma yaşatıp dumur vaziyetine getirip devre dışı bırakmak.

okuyordum..... sonra Uluslararasi yazdi... biraktim.. hahahahah ya sen kim uluslararasi kim?

Bunlarda kendini nimetten sayıyor.Ülke futbolunu yerle bir etmelerine rağmen ülke futbolundan dem vurmaları ironiden başka bir şey olamaz.

Her gün bir açıklama her gün bir açıklama bıkmadınız be bi bitmediniz be ................................

:eek:

hayat kadının namus konulu konferansta konuşması gibi bir şey olmuş...

Abi, hayat kadını ile ilgili benzetmeyi keşke evlilik üzerinden yapsaydın.

Verdiğin örnekte hayat kadınlarının namussuz olduğu gibi bir anlam çıkmış, en azından ben öyle anladım.

Zorla bu bataklığa süreklenenler olduğu gibi, pek çoğunun da bu işi isteyerek yaptığını sanmıyorum.

Talihsiz bir benzetme olmuş, acizane görüşüm.

Saygılarımla,

Hah!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Atatürkü kullandılar cumhuriyetikullandılar simdi türk futbolunu kullanıyolarnormal bunlar adamlar kendileri icin herseyi yaparlar

Taraftar her maç küfrediyor ceza ondan çocuk saha girdi diye değil.

Geri
Üst Alt