Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Bu ney lan?:asd:Bu sahnenin devaminda ne oluyor?

Ali koc secildigi icin degil ama fb bu sezon bir sampiyonluk yasayabilir , bundan memnun olmayiz fakat ihtimalin yuksek oldugu bir sene oldugunu da gorebiliyorum

Hem sayica geride kalmalarindan , hem bu baskan degisikligi ile seyirci konsantrasyonundan hem de dis etkenlerin daha bir lehlerine tecelli etme ihtimalinden oturu bu olasilik guclu

Suanda biz de dogru bir yola girdik , son sampiyonuz , CL gelirlerimiz garanti , bir dusunun 2 hafta once fb sampiyon olsa veya biz men cezasi alsak nasil bir motivasyon olurdu adamlara , neyse ki o yolu kestik

Firat aydinus ve volkan babacan sayesinde CL icin hala sanslari var ama son 2 istegimiz kaldi sezon baslayana dek , super kupayi almak ve fb nin yoluna CL de devam etmemesi

Eger bu sezonda sampiyon olup , bu degisiklige ragmen farki 3 e cikarirsak gercekten cokerler , bu da bir gercek

Su tarihleri unutmayin

1987 de fb 5 fark onde
1993 te fb 4 fark onde
2001 de esitiz
2011 de fb 1 fark onde
2018 de biz 2 fark ondeyiz

30 senede 7 fark yapmisiz . Bu surecte 6 dan 21 e gelmis 15 sampiyonluk almisiz , fb ise 8 de kalmis

Yani bu gidisati istatistiksel olarak biraz zedeleyebilirler ama tersine cevirmeleri icin 5-6 kere ust uste falan olmalari lazim

O yuzden sampiyonluk kaybetsek dahi ,ki olabilir , yapilanmayi ve maddi gucumuzu korumamiz lazim

Bu sene sampiyon olarak ve ozellikle de fb nin yerine olarak esitlenecek sampiyonluklari 2 farka cikardik , bu cephaneyi iyi kullanalim
Okudum haksızsın...

Sinan geçen yıl başında da feneri şampiyon ilan etmişti, hiç unutmam.

22 loading...

ağlama vaktimiz geldi renkdaşlar
şaka değil
işimiz bitti gibi

Babanız Beşiktaş sözünün anlam kazandığı bir durum. :)

Dex2DIFXUAAc0E2.jpg:large

aziz yıldırım ben şike yaptım ali koç'ta buna ortaktı desede ortalık şenlense

Aziz Yıldırım'ın hatası, seçimi Kadıköy'de yaptırmış olmasıdır. Çünkü Galatasaray 1999'dan bu yana Kadıköy'de kazanamıyor.

Hahahah

İnan Kıraç, Vehbi Koç'un kızıyla evli. Uzun yıllar Koç Holding'in Ceosuydu. Rahmi Koç, hasta Beşiktaş'lı. Ali Koç da bugün başkan oldu. Koç Holding'in 3 büyüklere etkisi.

burda aziz yıldırım efsane başkanımız vb gibi övgüler dizen insanlar evet aziz yıldırım 20 senede 10 kupa kazanmışısız ama aziz yıldırım kesinlikle başarısız başkan değil keşke aziz yıldırım bizi yönetseydi 20 yıl feneri başka biri yönetseydi emin olun şuan kinden cok fazla fark olmazdı hatta aziz yıldırımla daha başarılı olurduk sadece şansızdı bence 2 tane son dk kaçan şampiyonluk 3 temmuz sürenci duruşu emin olun bu 3 temmuz biz veya herhangi bir klüb yaşasa bu kadar kolay atlatamazdı aziz yıldırım 3 temmuzdan sonra kötüleşti 3 temmuzdan önce bence cok iyi bir başkandı her anlamda

Geri
Üst Alt