Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

zaten biz işimize bakalım ali koçmuş şuymuş buymuş hiç farketmez başkanımız mustafa cengiz floryada fatih terim + abdulkerim abimiz var inanın takımların ne transfer yaptıkları hiç tınlamıyorum morinho fenere gelse hiçbirşey olmaz bunlar daha Cimbomun potansiyelini görmedi

Cidden şık durmuyor arkadaşlar hoş bir şey değil cidden, bize ne milletin anasından, kız kardeşinden.

Merak ettiğim koç grupla hükümetin arası iyi değil bu fb ye nasıl yansıyacak

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın kişiliğine laf etmek için adama İsrail sevdalısı, HDP sempatizanı damgası vurup, üzerine bir de üzerine sevgilisi üzerinden vuruyorsunuz; sonra da adam şerefsiz oluyor öyle mi?

Kin ve nefret tohumu atıp, karşılığında adamın çiçeklerle cevap vermesini bekliyorsanız bilemeyeceğim.

Adamın kişiliğine laf etmek için adama İsrail sevdalısı, HDP sempatizanı damgası vurup, üzerine bir de üzerine sevgilisi üzerinden vuruyorsunuz; sonra da adam şerefsiz oluyor öyle mi?

Kin ve nefret tohumu atıp, karşılığında adamın çiçeklerle cevap vermesini bekliyorsanız bilemeyeceğim.
Ben yapmadım öyle bir şey...Siyasete girmem ben...

Bugün yine gösterdi ki Fenerbahçe taraftarı Türkiye’nin en şımarık ve kendini beğenmiş taraftar grubudur. Sadece bir başkanlık seçimiyle kendilerini lord ilan ettiler. Beşiktaş’ın yanında sempatik duruyorlardı ama gerçek Fenerbahçe yeniden yüzünü gösterdi ve gösterecektir. Başarısız olunca sempatik numarası yapıyorlardı.

Bugün yine gösterdi ki Fenerbahçe taraftarı Türkiye’nin en şımarık ve kendini beğenmiş taraftar grubudur. Sadece bir başkanlık seçimiyle kendilerini lord ilan ettiler. Beşiktaş’ın yanında sempatik duruyorlardı ama gerçek Fenerbahçe yeniden yüzünü gösterdi ve gösterecektir. Başarısız olunca sempatik numarası yapıyorlardı.
Hep dedik yılanın başı febedir diye bejekeye yüz verirsen şımarır sadece...

Hep dedik yılanın başı febedir diye bejekeye yüz verirsen şımarır sadece...

Aynen öyle. Son 4 sene başarısız oldukları için gerçek yüzlerini gizlediler ama sadece istedikleri aday başkan seçildi diye bizim bir alakamız olmamasına rağmen bize gömmeye başladılar. Biz şampiyonluğu bile bu kadar abartmamıştık. Kesinlikle Türkiye’nin en görgülü ve seviyeli taraftarı Galatasaray taraftarıdır.

Açıkçası bu değişikilik fbye hava katacak orası kesin. İstatistik olarak tarihte fbnin 5 yıllık şampiyonsuz dönemi hemen hiç yok. Yani 4 veya 5.yılda mutlaka şampiyon oluyorlar. Bu azizde kalsaydı yine öyle olacaktı. Lakin şimdi fatih terim gibi bir faktör var. O da bir şekilde herzaman şanpiyon olan bir hoca. Açıkçası 2018-19 sezonu gs ile fb arasında müthiş bir çekişme olacak. Bu arada öbür kuşlar nemi olacak, boşverin gitsin. Onların devri bitti. 7-8 sene sonra birdaha şampiyonluk görürler belki

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En uzun şampiyonluksuz kaldıkları,üst üste 6 sezon 1989-1996 arası.Bu 6 sezonda Bjk 4,GS 2 kez şampiyon olmuş.

Bunun yanında da 3 sefer de 4 sezon üst üste uzak kalmışlıkları var.İlki 1978-1983 arası.Bu 4 sezonda Ts 3,Bjk 1 kez şampiyon olmuş.İkincisi 1996-2001 arası.4 sezonda da GS şampiyon olmuş.Üçüncüsü de 2014-2019 arası.GS 2 kez,Bjk 2 kez şampiyon olmuş.

Tarihtir ne olacağı bilinmez de,Ts 1996'da o beleş şampiyonluğu vermese,1989-2001 arası 11 sezon şampiyonsuzluktan bahsedebilirdik.Fb de bizim yaşadığımızı yaşamış olurdu 14 senenin benzerini.

En uzun şampiyonluksuz kaldıkları,üst üste 6 sezon 1989-1996 arası.Bu 6 sezonda Bjk 4,GS 2 kez şampiyon olmuş.

Bunun yanında da 3 sefer de 4 sezon üst üste uzak kalmışlıkları var.İlki 1978-1983 arası.Bu 4 sezonda Ts 3,Bjk 1 kez şampiyon olmuş.İkincisi 1996-2001 arası.4 sezonda da GS şampiyon olmuş.Üçüncüsü de 2014-2019 arası.GS 2 kez,Bjk 2 kez şampiyon olmuş.

Tarihtir ne olacağı bilinmez de,Ts 1996'da o beleş şampiyonluğu vermese,1989-2001 arası 11 sezon şampiyonsuzluktan bahsedebilirdik.Fb de bizim yaşadığımızı yaşamış olurdu 14 senenin benzerini.
OOOO SARPER HOŞ GELDİN BAK AZİZ KAZANAMADI HEM DE EZİLEREK MAĞLUP OLDU; YİNE HAKLI ÇIKTIM ARTIK İKRAR SEN DE KURTUL BEN DE :) HÜRMETLER...

Çiçek beklentim yok şahsen. Ne şekil isterlerse ona göre tavır belirleyecek gücümüz var çok şükür camia ve taraftar olarak.

kujqJwcROqSfKGYK.jpg

2001 ve bilhassa 2011 full şikeli tabi

Geri
Üst Alt