Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Tam tersi.Gönül Aziz defolsun gitsin istiyor yaptığı onca şeyden sonra,mantık Aziz kalsın diyor.
Olsun Sarper sen kaybolma aziz seçilemeyince bari sözünü tut bana karşı...Şampiyon olduk ses etmedin, Mustafa Cengiz seçildi hiç oralı değildin ve şimdi eğer Ali Koç kazanırsa lütfen peşimi bırakacağına dair yazılı bir açıklama yap...Hürmetler...

Hadi len. Şike yaptınız ama mağdur saldıraya uğrayan sizsiniz he... Ahlak adaletten konuşuyor bide utanmadan

ali koçu dün de dinledim beinsportsda.adam içten pazarlıklı,gizli kapaklı bi herif.kendini iyiymiş,dürüstmüş gibi lanse ediyo ama hiçte öyle değil.hoşgeldiniz adaletin bekcileri diyen adam,fenerbahce küme düşüp aklanacagına ...fenerbahce küme düşmesin diye uefaya para akıttı.iyce şikeci ilan ettiler koca camiayı. utanmadan.sıctılar iyice.

sonra gelip Allah dogrunun yanında olur diyo,sen egrisin anasını satayım.senin gibi dogruyu ciqer ''adalet '' denen şey...

Başkanın konuşması sloganlardan dolayı devamlı kesiliyor.

Konuşma becerisi Dursun Özbek ile eşdeğer neredeyse, çok ilginç gerçekten.

Yeminle Aziz Yıldırım bu Ali Koç’tan daha kaliteli adam. Neden bunu kapı dışarı etmişler belli.:)

Bizim dinozorlara kızıyordum ama bunlar beter.:D

1527949654148.webp

bu ergen ali koç baskan olsun da ,onu da aglatalım

yildo d. bile daha iyi konusuyor bu heriften
bunu farkedip sahneden inmeli

Unutmayın.

hqdefault.jpg

ali koç cok cabuk etkileniyo herseyden,duygusal anlamda.bu adam baskanlıgı kaldıramaz.beyni tam bi fenerbahceli ergen gibi.o yuzden seçilmesinde bi sakınca yok.nasıl olsa fenerbahce gibi sabırsız,cahil bi kulübe sunuyo projelerini.

Fb başkan adayından değil ama, en azından Koç Holding Yn Krl.Bşk. dan cafcaflı mıy mıy ifadeler değil; varlığına, ağırlığına ve taşıdığı kimliğe hafif kaçmayacak daha canlı, kodummu oturtan, dikine dikine acımadan hedefe vuran eleştiriler ve hedefler beklerdim. açıkçası..

Taleplerinin doğruluğunu mahkemede kabul ettiniz mi?

Kumpas bilmem hangi şekilde takip edilmiş umrumda değil. Tapeler doğrudur sonuçta kendileri söyledikleri gibi. unutmayacağız evet nokta.

Ali koc simdi Azizin havasini aldi hahhahaahahahah . 3 temmuz ve beni ayni kefene koyarsin sen simdi dedi resmen

Geri
Üst Alt