Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

ALİ KOÇ HAKİKATEN CAHİL LAFIN GELİŞİ BİLE ÖRNEK VEREMİYOR; OTOBÜS ÇARPSA DEDİ...SEN HAYATINDA OTOBÜSE Mİ BİNDİN DEYYUS ALİ!!!

Büyük başgana suikast düzenleyecek.

Aziz başkanım hamdolsun inançlı biridir elinde kur-an ile çıkıp safını belli etmesi lazım.

5 dakikayı geçirdi herif hala arkasına dönüp duruyor utanmasa parası neyse veriyim konuşayım diyecek

Tam şımarık zengin çocuğu kazansada hiç birşey değişmez biz yine malı toplamaya devam ederiz.

:asd: baya iyi kaldirmisiz zamaninda hala etkisi suruyor

Sahalarında kupa kaldırmamız çok ciddi travma yaratmış bunlarda. Bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum gerçekten.

Bunların hepsi mal...
Bunların hepsi yavşak...
Kupayı aldırtmadıysak muhabbeti yapıyor. Hepsi yavşak o kupanın kulpu müzemizde kalsın gerisini Başkan adayları ve yönetim kurulları olarak dötünüze sokup sokup çıkarın. Hepsi mal bunların adayından başkanına

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Utanmasa Aziz'i vurduracak yav.

Ne kadar kindar, pislik bir herif olduğunu belli etti. Bu ucuzluk yakışır Fenerlilere.

Yarın bize de böyle laf attığı zaman, bugün Ali Koç'u övenlere o laflarını tek tek yediricem.

MALİ KONULARA GELECEK OLURSA DEDİ ALİ KOÇ; SİZ NE VERİYORSANIZ BİR FAZLASINI VERİYORUM DEDİ CAHİL ALİ KOÇ

Geri
Üst Alt