Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Bir de baba parasıyla gelip tv'de sen ne veriyorsan 1 fazlasını veriyorum demek tam şımarıklık. Bunu alkışlamak da hırboluk.

150milyon euro demedi tl diye düzeltti verdigi her kuruşu bence koç holding denetler

Neyse mesele ali para verir mi vermez mi degil senin yazdigin da mantikli. Surece gore sekil alir bu mesele a.koc kendisi icin faydali olacagini dusunurse parayi verebilir hayir isi icin 5 kuruş verecegini ben de dusunmuyorum. Dursun ornegi ortada

ub.msji

3 verir sponsor ile 5 gösterir verdiğini vergiden düşer sonra o gelen 3 ün 2 sini birşeylere harcar sonra 3 gösterir 1 cebe gider. Chealse başkanı dünyanın sayılı zengininden o bir ton para yatırdı harbi harbi harcadı ama zaman içinde geri topladı fazlası ile. Koç ailesi için para herşeyden değerlidir. Daha fazlasını almayacakları birşey için kuruş ödemezler. PR çalışması olarak yapılan bağışları boşverin. Bir nevi reklam için... ama ülkede insanların tuttuğu takım üZerinden reklam işine girmezler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 verir sponsor ile 5 gösterir verdiğini vergiden düşer sonra o gelen 3 ün 2 sini birşeylere harcar sonra 3 gösterir 1 cebe gider. Chealse başkanı dünyanın sayılı zengininden o bir ton para yatırdı harbi harbi harcadı ama zaman içinde geri topladı fazlası ile. Koç ailesi için para herşeyden değerlidir. Daha fazlasını almayacakları birşey için kuruş ödemezler. PR çalışması olarak yapılan bağışları boşverin. Bir nevi reklam için... ama ülkede insanların tuttuğu takım üZerinden reklam işine girmezler.

%100 katilmaktayim

ub.msji

Seçilsin ilk yıldan rezil ederiz. Oda çıkar ergenler gibi ağlar. İleri geri konuşur az üstüne giden olursa. Kağıttan okumadığı sürece bildiğin atarlı ergen :)

Ali Koç: "Cebimden vereceğim rakam 150 milyon Dolar değil. Türkiye'de bunu verecek biri varsa amenna. Vereceğim rakam var, onun yanında sponsorluklarla getireceğim rakam, çok ciddi bir rakam."➤http://bit.ly/2sm6gab

böyle elit mi olur ya :D:D:Dbu baba parasıya şov yapan,zengin,atarlı,ergen bi züppe resmen

Koç koç dediniz övdünüz bende birşey sanmıştım cidden boş beleş biri 3 yıl içinde terimin aldığı kupaları sayar ve 1 dahada aday olmaz eğer kazanırsa.
Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Başkanlığı böyle başlayıp biter...Dediğin gibi bir daha da aday olmaz sonra ne olur? Ne kadar arzulanan kadın varsa sıralar :) Zira zengin ama elit değil bir çeşit Ali Ağaoğlu...Baştan sıraya dizseydin ya Alicim boşuna Aziz Başkan'ı koltuğundan etmeseydin neyse sen gel sen gel mübarek adam seninle çok eğleneceğiz ağlaya ağlaya kaçacaksın...Allahın senin için belirlediği imtihan da GALATASARAY'mış...

Kişisel serveti Ali Koç'un 750 milyon dollar. Çoluk çocuk karısı var bide.

Öyle aman aman parayı harcayamaz futbol sektöründe. Biraz para kolaylığı sağlar okadar. Bunu bizde de her başkan yapıyor zaten.

Azizin gücü ama inanılmaz derecede büyük. Madi durumunu geç herif War lord yahu. Silah sektöründe ciddi rolü olan birisi dünyada. Servetini kimse bilmiyor herifin çünkü yabancı ülkeleri kullanarak vergi kaçakçılığı yapıyor çakal.

Tehlikeli adam

Kişisel serveti Ali Koç'un 750 milyon dollar. Çoluk çocuk karısı var bide.

Öyle aman aman parayı harcayamaz futbol sektöründe. Biraz para kolaylığı sağlar okadar. Bunu bizde de her başkan yapıyor zaten.

Azizin gücü ama inanılmaz derecede büyük. Madi durumunu geç herif War lord yahu. Silah sektöründe ciddi rolü olan birisi dünyada. Servetini kimse bilmiyor herifin çünkü yabancı ülkeleri kullanarak vergi kaçakçılığı yapıyor çakal.

Tehlikeli adam
750 milyon olduğunu nerden biliyorsun

Azizle kapisirken oyle demedi. 150 milyon lira atti aziz ortaya bu ali koc icin cerez parasi isin gercegi

ub.msji
Kendilerini zengin eden işçilerin sigortalarını devlet 10 kuruş düşürsün bakalım.
Bunlar ben düşürmem işçim benim velinimetimdir benden olsun diyecekler mi görürüz..

Geri
Üst Alt