Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Hahahahahaha. Bizim medya kafayı yemiş.

Erdoğan dün veya evvelsi gün tam hatırlamıyorum star'da seçimlerle alakalı konuşurken tecrübe çok önemli vs gibi cümleler kurdu, dolaylı olarak Aziz'i desteklediğini ve/veya onun kazanmasını istediğini belli etti sanki, en azından ben öyle algıladım.

Ben de canlı izliyordum duydum. Açıkça belli etti tarafını zaten. Erdoğan, devlet içindeki ulusalcı bir grupla anlaşıp yakınlaşırken Aziz ile de yakınlaştı. O bariz bir ittifak haline geldi zaten.

Twitter'a antu'ya falaan bakıyorum da AK'ye baya baya zeus muamelesi yapıyorlar, inanılmaz derecede abartı bir beklenti var. Seçilirse belki Aziz'den iyi yönetir kulübü ama bu derecede büyük beklentiyi karşılaması mümkün değil.

Twitter'a antu'ya falaan bakıyorum da A.Y'ye baya baya zeus muamelesi yapıyorlar, inanılmaz derecede abartı bir beklenti var. Seçilirse belki Aziz'den iyi yönetir kulübü ama bu derecede büyük beklentiyi karşılaması mümkün değil.
bunlar uhu cekiyo

Bu iş bitmiş hayırlı olsun başganım.

Aziz Yıldırım, 14 bin kişiyle tokalaştı. (beIN Sports)

Twitter'a antu'ya falaan bakıyorum da AK'ye baya baya zeus muamelesi yapıyorlar, inanılmaz derecede abartı bir beklenti var. Seçilirse belki Aziz'den iyi yönetir kulübü ama bu derecede büyük beklentiyi karşılaması mümkün değil.

Abi yakın arkadaşlarım ve akrabalarım var Fenerli. Adamlara hak vermemek elde değil. Yani 20 senedir çekiyorlar bu herifi. Ondan sonra sen aday olsan sana da rağbet olur :)

Stat kapıları kapanmış sandıklar değil, bekleyen üyeler oy kullanıyor hala :asd:

bi anda acmayin la, tek tek acin heyecan olsun

DexaKZtWAAEPry9.jpg

Tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileğiyle :) Nedir bu ağabey :)

Adamlar 20 bin kişiyle başkan seçiyor, biz son seçimdeki rekor katılımı saymazsak 2-3 bin ile seçiyoruz. Bu durumda kim daha demokratik oluyor ?

Ortayı gol yapamazsan üzersin.

Geri
Üst Alt