Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.595
- 1.726
- 1.563
Ali Koç alırsa fenerliler konvoya çıkacak gibi
O salaklıkla yanlış anons yapar eğlenir sonra şaşırırlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç alırsa fenerliler konvoya çıkacak gibi
Hahahahahaha. Bizim medya kafayı yemiş.
Erdoğan dün veya evvelsi gün tam hatırlamıyorum star'da seçimlerle alakalı konuşurken tecrübe çok önemli vs gibi cümleler kurdu, dolaylı olarak Aziz'i desteklediğini ve/veya onun kazanmasını istediğini belli etti sanki, en azından ben öyle algıladım.
bunlar uhu cekiyoTwitter'a antu'ya falaan bakıyorum da A.Y'ye baya baya zeus muamelesi yapıyorlar, inanılmaz derecede abartı bir beklenti var. Seçilirse belki Aziz'den iyi yönetir kulübü ama bu derecede büyük beklentiyi karşılaması mümkün değil.
Aziz War lord olduğunu belirtmek gerekir.bu vefa küçük, aziz yıldırım gibi salak adamlar nasıl bu kadar zengin olabiliyor yav.
17 ye yetisemez diye yazdim
Twitter'a antu'ya falaan bakıyorum da AK'ye baya baya zeus muamelesi yapıyorlar, inanılmaz derecede abartı bir beklenti var. Seçilirse belki Aziz'den iyi yönetir kulübü ama bu derecede büyük beklentiyi karşılaması mümkün değil.

Tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileğiyleOy verme islemi bitmis hayirli olsun
Bütün sandıkların açıklanıp sonucun en son açıklanması çok saçma ya. Ne güzel sandık sandık daha heyecanlı oluyor.
OOOOOOOOOOOOOOOOBütün sandıkların açıklanıp sonucun en son açıklanması çok saçma ya. Ne güzel sandık sandık daha heyecanlı oluyor.
Tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileğiyleNedir bu ağabey
![]()
Tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileğiyleNedir bu ağabey
![]()