Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

DexaKZtWAAEPry9.jpg
Yeni Hanımı baya bir değişmiş hem yeni hem de yenilenmiş :) Boşuna nice'lere gidilmiyor demek ki :) Aziz Başkan inşallah bir mucize olur da bu seçimi de kazanır bu kadını da eskitir 3.sünü alırsın baban gibi...Veladdalin amin...

görün halka açılmanın zararını açık ve net şekilde rezil bir yönetim var ortada. 20 küsür bin oy kullanılacak hala inip inmeyeceği belirsiz. konuşulan konulara bakın oy hırsızlığı, seçim usulsüzlüğü. yarın galatasaray açılırsa bu şekilde gelen başkan kendi adamını dolduracak dikta rejimine dönüşme ihtimali artacak. Adam 20 yıldır başında taraftarın tamamı istemiyor ama gel gör ki durum başbaşa gibi.

Vefa amcanında dilinde de boşalmalar-boşaltmalar eksik olmuyor maşallah...

Yurt disi kuluplerde baskanlik secimleri , dernek yapisi sanirim olmadigindan , nasil yapiliyor

Misal perez nasil , atiyorum la porta miydi , nasil seciliyor bunlar

Sirket ceo su vs olarak mi ataniyorlar
Güzel soru bana bunlarla gelin...Dernek yapısı olan kulüpler var ama az kaldı...Bildiğim Britanya'da birkaç tane kaldı tıpkı bizim gibiler...İspanyollarda verdiğin örnektekiler gibi bizimle aynı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 16.45'te Fenerbahçe kongresine gelip oy vermesi bekleniyor. [TRT Spor]

Cok seyi anlatiyor

Benim çevremdeki Fenerliler de öyle de anlamadığım bir nokta, zamanında Aziz Yıldırım sağlık sorunlarından bıraktığında yürüyüşler yaparak büyük istekler ile gitmesine engel olan da aynı taraftardı.

Abi yakın arkadaşlarım ve akrabalarım var Fenerli. Adamlara hak vermemek elde değil. Yani 20 senedir çekiyorlar bu herifi. Ondan sonra sen aday olsan sana da rağbet olur :)

görün halka açılmanın zararını açık ve net şekilde rezil bir yönetim var ortada. 20 küsür bin oy kullanılacak hala inip inmeyeceği belirsiz. konuşulan konulara bakın oy hırsızlığı, seçim usulsüzlüğü. yarın galatasaray açılırsa bu şekilde gelen başkan kendi adamını dolduracak dikta rejimine dönüşme ihtimali artacak. Adam 20 yıldır başında taraftarın tamamı istemiyor ama gel gör ki durum başbaşa gibi.

Mustafa Cengiz ile DUrsun Özbek durumu gibi. Bizim de taraftarın %99'unun hatta %100'ünün istemediği bir adam seçimde ikinci oldu. Hala üyeleirn %30'unun filan oyunu alıyor. Yarın bir gün o liseli ve liseciler bir isimde uzlaşsa taraftar kendini paralasa da birşey çıkmaz.

İki takımın da mevcut dernek yönetim şeklinden acilen çıkarılması lazım.

Adamlar 20 bin kişiyle başkan seçiyor, biz son seçimdeki rekor katılımı saymazsak 2-3 bin ile seçiyoruz. Bu durumda kim daha demokratik oluyor ?

Ortayı gol yapamazsan üzersin.
Önemli olan sayılar değil usüllerin demokratik olması kafidir...Biz de sürekli iktidar değişir...İsteyen başkan adayı olur...Kimse kimseye baskı yapmaz...Oy kullanmak gibi kullanmamak da bir demokratik tercihtir...Sandıklar tek tek açılıp ilan edilir, başkan adaylarına her türlü belge bilgi önceden teslim edilir, seçmenlerle buluşma imkanı sağlanır...Kanal, web sitesi, hesaplar her adaya açıktır...

Ezcümle tabii ki biz daha demokratız...

Benim çevremdeki Fenerliler de öyle de anlamadığım bir nokta, zamanında Aziz Yıldırım sağlık sorunlarından bıraktığında yürüyüşler yaparak büyük istekler ile gitmesine engel olan da aynı taraftardı.

2006 yılıydı zannediyorum. 12 yıl olmuş renktaş. Bir de o zaman Fener baya ataktaydı. Aziz Yıldırım'ın ilk 10 yılının belki ilk 2 yılı biz çok dominattık ama sonraki 8 yıl başarılı idi.

Mustafa Cengiz ile DUrsun Özbek durumu gibi. Bizim de taraftarın %99'unun hatta %100'ünün istemediği bir adam seçimde ikinci oldu. Hala üyeleirn %30'unun filan oyunu alıyor. Yarın bir gün o liseli ve liseciler bir isimde uzlaşsa taraftar kendini paralasa da birşey çıkmaz.

İki takımın da mevcut dernek yönetim şeklinden acilen çıkarılması lazım.

Ornek , canaydin

Ozbek kadar antipatik ve hesap sorucu olmadigi icin 3 kere secildi , hem de cok daha az uye zamani

Bizim kongre gorece bjk ve fb den yuksek sekilde dogru karar alma yetisine sahip olsa da , ideal olmaktan yine de uzak

Cumhurbaşkanıda gelse trumpta gelse fb liler öyle bıkmışki azizden ali koça verirler beyler

Önemli olan sayılar değil usüllerin demokratik olması kafidir...Biz de sürekli iktidar değişir...İsteyen başkan adayı olur...Kimse kimseye baskı yapmaz...Oy kullanmak gibi kullanmamak da bir demokratik tercihtir...Sandıklar tek tek açılıp ilan edilir, başkan adaylarına her türlü belge bilgi önceden teslim edilir, seçmenlerle buluşma imkanı sağlanır...Kanal, web sitesi, hesaplar her adaya açıktır...

Ezcümle tabii ki biz daha demokratız...

Daha demokratız, ama demokrat değiliz.

Geri
Üst Alt